Virtueel showroombezoek

Gezien de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus snappen we dat je liever onze tuinmeubelen bekijkt zonder de deur uit te hoeven.
Start daarom nu een videogesprek via WhatsApp met ons!

Lees verder

Exotan Memphis 2200x1000

Memphis is een uit exclusief Teak uitgevoerde tafel van 220x100cm, met grijs aluminium tafelonderstel. De tafel is door zijn gewicht makkelijk met 2 personen te verplaatsen. Wel regelmatig met Teakolie behandelen, zodat u jarenlang aan deze tafel mag genieten.

13257

Nog 1 voorradig

Normale prijs: 895.-

Special Price 695.-

OF

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid Nog 1 voorradig
Artikelnummer 13257
Merk Exotan
Gewicht 50 kg
Memphis is een uit exclusief Teak uitgevoerde tafel van 220x100cm, met grijs aluminium tafelonderstel. De tafel is door zijn gewicht makkelijk met 2 personen te verplaatsen. Wel regelmatig met Teakolie behandelen, zodat u jarenlang aan deze tafel mag genieten.
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

  1. Exotan Memphis ligbed stapelbaar

    Exotan Memphis ligbed stapelbaar

    255.-
  2. Exotan Memphis tuinstoel verstelbaar

    Exotan Memphis tuinstoel verstelbaar

    179.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.