Galati white dining tuinstoel

Uiterst modern is het design van de witte Galati kuipstoel, perfect passend in een stijlvolle moderne tuin of een industriële omgeving. De pootjes zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijk aluminium.

13291

Levertijd op aanvraag

109.-
OF

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid Levertijd op aanvraag
Artikelnummer 13291
Merk Jati & Kebon
Gewicht 5 kg
Stoel (b x d x h)495 x 560 x 825 mm
Zitting (b x d x h)450 x 430 x 460 mm
Armleuning (h)-
Uiterst modern is het design van de witte Galati kuipstoel, perfect passend in een stijlvolle moderne tuin of een industriële omgeving. De pootjes zijn gemaakt van onderhoudsvriendelijk aluminium.
Plus- en minpunten
  • Slijtvast en UV-bestendig
  • Aluminium is licht van gewicht
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Mooi moderne vormgeving
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Niet stapelbaar
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar