Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Gecoat onderstel met hardhouten tafelblad

Technieken voor het vervaardigen van houten tafelbladen, zijn voor de vakmensen van hawk Tuinmeubelen gesneden koek. Wij maken de tafels dan ook in allerlei vormen en maten. De kwaliteit blijft bij Hawk buitenmeubelen altijd voorop staan.

80002

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Guariuba 1x Blad 30mm dik Guariuba
0.-
Tafelonderstel Zijliggers 1x Tafelonderstel Zijliggers
0.-
1310.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 80002
Omschrijving Blad 30mm dik Guariuba
Wow, wat een mooi functioneel tafelblad. Dit Guariuba houten tafelblad met FSC keurmerk is gemaakt Braziliaans hardhout. De planken zijn verbonden met RVS onderliggers, wat een lange levensduur garandeert. Natuurlijk verdient ook dit blad een jaarlijkse behandeling met Golden Teak Shield.

Tafelonderstel Zijliggers
Een van onze hardlopers bij de tafelonderstellen is de Zijliggers. Bij dit onderstel ligt het tafelblad tussen de poten in waardoor de totaallengte van de tafel dus 16 cm langer is dan het tafelblad. Dit zorgt voor extra ruimte tussen poten in waardoor je makkelijker stoelen op de lange zijde kan plaatsen.
Plus- en minpunten
 • Zeer stabiel
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Wordt geleverd onder het FSC keurmerk
 • 100% natuurproduct
 • Werkt (vervormt en splijt) relatief weinig
 • Vergt regelmatig onderhoud
 • Kan in het begin afgeven
Wat is Guariuba?

Guariuba is een tropisch hardhout met, als het nieuw is, een prachtige gele tot roodbruine kleur. Als onbehandeld Guariuba wordt blootgesteld aan weersinvloeden, verandert de kleur geleidelijk naar zilvergrijs. Blijft het Guariuba vervolgens onbehandeld, dan verslechtert de zilvergrijze kleur naar donkergrijs met soms een groenachtige uitstraling.

Lees meer over Guariuba

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Zijliggers Collectie

Één van de hardlopers onder de onderstellen is de Zijliggers. Bij dit tijdloze onderstel staan de poten aan de buitenkant en ligt het blad in het onderstel, gelijk met de poten. Hierdoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van het blad, ook kunnen er op de kopse zijdes makkelijk stoelen worden geplaatst. De Zijliggers kunnen we voor je maken als salontafelonderstel, bankonderstel, side-table onderstel en natuurlijk als tafelonderstel. Ook is er te kiezen uit RVS of staal wat in meerdere kleuren te coaten is. Alle onderstellen zijn te combineren met vrijwel ieder blad uit onze collectie. Stel dus zelf je (salon)tafel, bank of side-table samen met de Zijliggers.

Bekijk de volledige Zijliggers collectie

 1. Gecoat stalen onderstel met Dekton tafelblad
 2. Tuintafel Zijliggers met Dekton Laurent 3000x1100mm
 3. Granieten tuintafel met RVS onderstel
 4. Tuintafel Zijliggers met Dekton Entzo 2400x1000mm
 5. Moderne tuintafelset met bank en Elida tuinstoelen
 6. Tuintafel Zijliggers met Dekton Trilium 3000x1100mm
 7. Tuintafel Zijliggers met Graniet Black Pearl (leather) 2400x950mm
 8. Granieten tuintafel met RVS tuinstoelen
 9. Tuintafel Zijliggers met Dekton Kreta 3000x1100mm

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.