Gevlamde granieten tuintafel

Gevlamd graniet Absolute Black in combinatie met massieve basalt kolommen, bezorgen u jarenlang terras plezier. Bij dit soort tafels bevindt zich tussen kolommen en tafelblad een stalen frame, alle tafelbladen bij Hawk zijn om veiligheid redenen ondersteund.

80022

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Absolute Black graniet (gevlamd) 1x Blad 30mm dik Absolute Black graniet (gevlamd)
0.-
Tafelonderstel Cartho Basalt (gevlamd) 200 1x Tafelonderstel Cartho Basalt (gevlamd) 200
0.-
1740.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 80022
Merk Hawk
Gevlamd graniet Absolute Black in combinatie met massieve basalt kolommen, bezorgen u jarenlang terras plezier. Bij dit soort tafels bevindt zich tussen kolommen en tafelblad een stalen frame, alle tafelbladen bij Hawk zijn om veiligheid redenen ondersteund.
Omschrijving Blad 30mm dik Absolute Black graniet (gevlamd)
In onze hypermoderne natuursteenwerkplaats worden alle tafelbladen, door onze eigen vakmensen vervaardigd. Er is keuze uit een uitgebreid standaard programma, maar natuurlijk kunnen wij ook tafelbladen op maat maken naar jouw wensen. De maximale maat bij vierkante tafelbladen is 1600x1600mm, en bij rechthoekige bladen 3000x1100mm.

Tafelonderstel Cartho Basalt (gevlamd) 200
Bij dit Cartho tafelonderstel zijn de massieve Basalt kolommen gevlamd, wat het geheel een warmere uitstraling geeft, het stalen frame is een garantie dat het natuurstenen tafelblad altijd goed ondersteund is.
Wat is Basalt?

Basalt is een prachtige blauwgrijze tot zwarte natuursteensoort. Het wordt gevormd door de stolling van lava of magma aan het oppervlak. Door snelle afkoeling van het 1100 °C hete basaltgesteente zijn geen grote kristallen gevormd, zoals bij bijvoorbeeld graniet veelal wel het geval is. Basalt is weinig poreus, zeer hard (vergelijkbaar met graniet) en vorstbestendig.

Lees meer over Basalt

Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Het is vaak licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook wit, zwart en gekleurd graniet komt voor. Graniet is weinig poreus, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos.

Lees meer over Graniet

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.