Op afspraak geopend

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur.

Adres & Openingstijden

Granieten bistroset met 4 klassieke stoelen

Doordat de bronskleurige Aluminium Lodi bistro stoel licht en stapelbaar is, heeft u altijd de mogelijkheid om snel even een paar stoelen aan te schuiven. De gecoate aluminium Eagle Bistro tafel heeft een mooie en tijdloze uitstraling.

90158

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 20mm dik Absolute Black graniet (gezoet) 1x Blad 20mm dik Absolute Black graniet (gezoet)
0.-
Tafelonderstel Eagle 1x Tafelonderstel Eagle
0.-
Lodi bronze dining tuinstoel stapelbaar 4x Lodi bronze dining tuinstoel stapelbaar
129.-
891.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 90158
Merk Hawk
Doordat de bronskleurige Aluminium Lodi bistro stoel licht en stapelbaar is, heeft u altijd de mogelijkheid om snel even een paar stoelen aan te schuiven. De gecoate aluminium Eagle Bistro tafel heeft een mooie en tijdloze uitstraling.
Omschrijving Blad 20mm dik Absolute Black graniet (gezoet)
Absolute black 20mm dikte in gezoete afwerking, schittert in de volle zon minder dan een gepolijst tafelblad. Zeker bij een zwart blad is dit heel belangrijk. Het tafelblad is er alleen in Ø900mm doorsnede.

Tafelonderstel Eagle
Het Eagle onderstel is een klassieker onder de terrasonderstellen, het onderstel is gemaakt van uiterst licht gegoten aluminium, wat zich eigenlijk prima leent voor dunne lichte bladen met een doorsnede van maximaal 80cm.

Lodi bronze dining tuinstoel stapelbaar
De Lodi tuinstoel is de jongste en lichtste telg uit de Bronze-familie. Deze uit aluminium gegoten tuinstoel is mooi, licht van gewicht, stapelbaar en volledig vrij van enig onderhoud. In vergelijking met de Favola of Pavia stoelen is deze wat rustiger vormgegeven. Maar zeker niet minder mooi. Wat hem nog mooier maakt is het prijskaartje.
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Het is vaak licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook wit, zwart en gekleurd graniet komt voor. Graniet is weinig poreus, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos.

Lees meer over Graniet

Deel deze pagina

Online advies
en inspiratie

Elke dag bereikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur (behalve zaterdag en zondag)

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.