Granieten tuintafel met smeedijzeren onderstel en stoelen

Het Versaille tafelonderstel is geschikt voor tafels tot een lengte van 2,40 meter, bij grotere afmetingen dient u een meer stabiel onderstel te nemen. Het Pearl White tafelblad combineert goed met het antraciet verzinkt en gecoate onderstel. De Opera bronskleurige stoelen zijn uit aluminium vervaardigd.

90067

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Pearl White graniet (leathered) 1x Blad 30mm dik Pearl White graniet (leathered)
0.-
Tafelonderstel Versailles 1x Tafelonderstel Versailles
0.-
Favola bronze dining tuinstoel stapelbaar 6x Favola bronze dining tuinstoel stapelbaar
175.-
2180.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 90067
Merk Hawk
Het Versaille tafelonderstel is geschikt voor tafels tot een lengte van 2,40 meter, bij grotere afmetingen dient u een meer stabiel onderstel te nemen. Het Pearl White tafelblad combineert goed met het antraciet verzinkt en gecoate onderstel. De Opera bronskleurige stoelen zijn uit aluminium vervaardigd.
Omschrijving Blad 30mm dik Pearl White graniet (leathered)
Door zijn gemêleerde kleur past dit Pearl White tuintafelblad bij nagenoeg alle soorten tuinstoelen en kussens, het is dan ook een kleurrijke verschijning op uw terras.

Tafelonderstel Versailles
Het Versaille onderstel, bekend van de Franse Lelie is rijkelijk voorzien van smeedijzeren krullen, en past daarom mooi in een sfeervolle landelijk tuin. dit is een van de weinige onderstellen welke ook onbehandeld gebruikt worden.

Favola bronze dining tuinstoel stapelbaar
De Favola tuinstoel is het paradepaardje onder de stoelen uit de Bronze-collectie. Volledig uit aluminium gegoten, sterk, sierlijk en de stoel kan de gehele winter zorgeloos buiten blijven staan. Mocht je ze toch binnen willen zetten of enkele stoelen extra achter de hand willen houden, dat kost je weinig extra ruimte, want ze zijn stapelbaar. Voor extra comfort zijn er kussens in diverse kleuren beschikbaar.
Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Het is vaak licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook wit, zwart en gekleurd graniet komt voor. Graniet is weinig poreus, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos.

Lees meer over Graniet

Wat is Smeedijzer?

Diverse producten binnen ons assortiment zijn op de ambachtelijke oude wijze gesmeed. Ook de massief stalen producten schalen we onder de noemer smeedijzer. Dit is het assortiment onderstellen welke zijn vervaardigd uit massief platstaal, rondstaal en vierkantstaal. Dit ambachtelijke productieproces resulteert in een materiaal met een veel betere treksterkte dan gietijzer.

Lees meer over Smeedijzer

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.