Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Grote marmeren tafel met groene Verde Guatemala tafelblad

Groen marmer is helemaal van deze tijd. Deze grote eettafel is dan ook een ware eyecatcher voor in de eet- of woonkamer. Het biedt plaats aan liefst 8 tot 12 personen, maar is ook in kleinere afmetingen te verkrijgen. Vanaf een lengte van 2400mm komt deze met een extra tussenpoot. Het zware blad moet immers goed ondersteund worden.

80203

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Verde Guatemala marmer (gepolijst) 1x Blad 30mm dik Verde Guatemala marmer (gepolijst)
0.-
Tafelonderstel Zijliggers Rechthoek 1x Tafelonderstel Zijliggers Rechthoek
0.-
0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 80203
Omschrijving Blad 30mm dik Verde Guatemala marmer (gepolijst)
De Aristocratie weet het al heel lang, je paleis versieren doe je met Marmer Verde Guatemala. De groene Marmer met zwarte lijnen is van een hoge kwaliteit. Op bestelling, maken wij voor u elke gewenste afmeting en vorm. Wilt u ook een rijke klassieke uitstraling in uw woonparadijs, wij maken de voor u ideale ronde tafel op maat en bezorgen deze ook zelf. Zonder tussenpartijen, rechtstreeks van de fabrikant naar de klant.

Tafelonderstel Zijliggers Rechthoek
Een van onze hardlopers bij de tafelonderstellen is de Zijliggers. Bij dit onderstel ligt het tafelblad tussen de poten in waardoor de totaallengte van de tafel dus 16 cm langer is dan het tafelblad. Dit zorgt voor extra ruimte tussen poten in waardoor je makkelijker stoelen op de lange zijde kan plaatsen.
Plus- en minpunten
 • Zeer stabiel
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Luxe uitstraling
 • Redelijke krasbestendigheid
 • 100% natuurproduct
 • Niet volledig zuurbestendig
 • Niet kleurvast
 • Niet vlekbestendig
 • Niet geschikt voor buiten
 • Poreuzer dan andere steensoorten
Wat is Marmer?

Marmer is een gemetamorfoseerd kalksteen. Het kent diverse kleuren, variërend van zwart, blauw, groen, geel en wit. Het verschil in structuur en lichtval maakt marmer erg bijzonder. Door zijn dichtheid is het bovendien erg duurzaam. Een goede investering voor het interieur dus. Marmer gaat goed samen met andere natuurlijke materialen en kleuren, zoals koper, messing en hout.

Lees meer over Marmer

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Zijliggers Collectie

Één van de hardlopers onder de onderstellen is de Zijliggers. Bij dit tijdloze onderstel staan de poten aan de buitenkant en ligt het blad in het onderstel, gelijk met de poten. Hierdoor kan er optimaal gebruik worden gemaakt van het blad, ook kunnen er op de kopse zijdes makkelijk stoelen worden geplaatst. De Zijliggers kunnen we voor je maken als salontafelonderstel, bankonderstel, side-table onderstel en natuurlijk als tafelonderstel. Ook is er te kiezen uit RVS of staal wat in meerdere kleuren te coaten is. Alle onderstellen zijn te combineren met vrijwel ieder blad uit onze collectie. Stel dus zelf je (salon)tafel, bank of side-table samen met de Zijliggers.

Bekijk de volledige Zijliggers collectie

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.