Grote tuinset met stalen onderstel

Het blijft mooi tien of twaalf stoelen aan een grote tafel, de tafel is van buitenkwaliteit en dus zeker ook voor binnen te gebruiken. Het Pearl White leathered granieten tafelblad en de zeer stabiele stalen Kruispoot, combineren mooi met de Vintage Galati stoelen in de kleur Charcoal.

90011

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Pearl White graniet (leathered) 1x Blad 30mm dik Pearl White graniet (leathered)
0.-
Tafelonderstel Kruispoot 1x Tafelonderstel Kruispoot
0.-
Galati charcoal dining tuinstoel 10x Galati charcoal dining tuinstoel
109.-
2375.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 90011
Merk Hawk
Het blijft mooi tien of twaalf stoelen aan een grote tafel, de tafel is van buitenkwaliteit en dus zeker ook voor binnen te gebruiken. Het Pearl White leathered granieten tafelblad en de zeer stabiele stalen Kruispoot, combineren mooi met de Vintage Galati stoelen in de kleur Charcoal.
Omschrijving Blad 30mm dik Pearl White graniet (leathered)
Door zijn gemêleerde kleur past dit Pearl White tuintafelblad bij nagenoeg alle soorten tuinstoelen en kussens, het is dan ook een kleurrijke verschijning op uw terras.

Tafelonderstel Kruispoot
De kruispoot is een sterk industrieel verzinkt en gepoedercoat tafelonderstel. Wat uw tafelblad volledig ondersteund en u hebt aan alle zijde ruimte voor stoelen. Schuif maar aan als u zin hebt!

Galati charcoal dining tuinstoel
De charcoal Galati kuipstoel is vervaardigd uit een aluminium frame met taps toelopende pootjes, en een uit hoogwaardig kunststof gemaakte zitting. De stoel doet het voortreffelijk in een vintage of industriële omgeving.
Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Het is vaak licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook wit, zwart en gekleurd graniet komt voor. Graniet is weinig poreus, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos.

Lees meer over Graniet

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.