Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Klassieke granieten tuintafel met sierlijk Rondo tafelonderstel en kuipstoelen

Deze tafel past perfect in romantische klassieke tuinen. Het Tan Brown (leathered) granieten tafelblad, voorzien van een papegaaienbek randafwerking, is twee meter lang en één meter breed. Het onderstel is met haar sierlijke vormen nog altijd één van de populairste uit onze collectie. De stoelen daarentegen zijn wat moderner, hetgeen een mooi contrast met de tafel zelf geeft.

90470

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Black Pearl graniet (leathered) 1x Blad 30mm dik Black Pearl graniet (leathered)
0.-
Tafelonderstel Rondo 1x Tafelonderstel Rondo
0.-
Galati charcoal dining tuinstoel 6x Galati charcoal dining tuinstoel

Normale prijs: 159.-

Special Price 139.-

0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 90470
Omschrijving Blad 30mm dik Black Pearl graniet (leathered)
Dit Black Pearl Granieten tafelblad is in Leatherlook, het heeft een lichte ietwat bruine gloed, Door de nabewerking met diamant borstels is het blad voor het oog een beetje ongelijk, maar in de praktijk super makkelijk in onderhoud. Leverbaar in tafelblad doorsnedes tot Ø1,00 meter. Bij deze toepassing is het ook mogelijk een andere randafwerking te kiezen zoals b.v. bullnose of papegaaiebek.

Tafelonderstel Rondo
Rondo een onderstel voor de romantisch klassieke tuin, lekker met de benen omhoog en een glaasje alcoholisch sap genieten van een zonnige zomeravond.

Galati charcoal dining tuinstoel
De charcoal Galati kuipstoel is vervaardigd uit een aluminium frame met taps toelopende pootjes, en een uit hoogwaardig kunststof gemaakte zitting. De stoel doet het voortreffelijk in een vintage of industriële omgeving.
Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Het is vaak licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook wit, zwart en gekleurd graniet komt voor. Graniet is weinig poreus, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos.

Lees meer over Graniet

Wat is Polyester?

Polyester is een veelzijdige vezel. Waar het in de kledingindustrie vaak wordt gecombineerd met andere (natuurlijke) vezels wordt bij de vervaardiging van meubels vaak 100% polyester gebruikt. Polyester wordt gebruikt in onder andere parasols en kussens. Polyester is glad, licht, duurzaam en voelt zacht aan. Het materiaal is vormvast, kreukt bijna niet, behoudt zijn kleur goed en gaat zodoende lang mee.

Lees meer over Polyester

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.