Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Lars betonlook tuintafel met twee banken en stoelen

Deze betonlook tuinset is oersterk, onderhoudsvrij, licht van gewicht en bestand tegen alle weersinvloeden. Deze voordelen gecombineerd met het strakke design van de tafel maken deze set een echte must-have voor uw tuin!

90558

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Lars tuintafel grijs 1x Lars tuintafel grijs
2450.-
Lars tuinbank grijs 2x Lars tuinbank grijs
1250.-
Ortea dining chair Platinum with cushion 4x Ortea dining chair Platinum with cushion

Normale prijs: 399.-

Special Price 339.-

0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 90558
Omschrijving De Lars tafelset is vervaardigd uit een speciaal ontwikkeld glasvezelversterkte polymeer-composiet. De Lars tafel is hierdoor sterk, onderhoudsvrij, licht van gewicht en bestand tegen alle weersinvloeden. Daarbij heeft de Lars tafel een mooie betonlook, is deze verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in drie verschillende kleuren. De Lars tafel is perfect te combineren met de Lars banken. De tafel zoals afgebeeld op de foto heeft de afmetingen 3000x1000 mm. De banken hebben de afmetingen 1250 x 400 mm en staan twee keer aan de lange zijde. Met deze lengte kunnen er op de andere lange zijde 4 tuinstoelen worden geplaatst. Ook is het mogelijk om twee stoelen en één bankje per lange zijde te plaatsen.

Lars tuintafel grijs
De Lars tafel is vervaardig uit een speciaal ontwikkeld glasvezelversterkte polymeer-composiet. De Lars tafel is hierdoor sterk, onderhoudsvrij, licht van gewicht en bestand tegen alle weersinvloeden. Daarbij heeft de Lars tafel een mooie betonlook, is deze verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in drie verschillende kleuren. De Lars tafel is perfect te combineren met de Lars banken.

Lars tuinbank grijs
De Lars bank is vervaardigd uit een speciaal ontwikkeld glasvezelversterkte polymeer-composiet. De Lars bank is hierdoor sterk, onderhoudsvrij, licht van gewicht en bestand tegen alle weersinvloeden. Daarbij heeft de Lars bank een mooie betonlook, is deze verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in drie verschillende kleuren. De Lars bank is perfect te combineren met de Lars tafel.

Ortea dining chair Platinum with cushion
De Ortea dining stoel van 4 Seasons Outdoor is een ideale stoel voor aan de eettafel buiten. De unieke uitstraling van deze stoel zorgt ervoor dat het in bijna iedere tuin past. Het rope en gecoat aluminium zorgen voor een stevige, comfortabele zit. Dankzij deze weerbestendige materialen kan de Ortea het hele jaar door buiten blijven staan.
Plus- en minpunten
Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.