Bel voor een afspraak

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Liv tuintafel beton

Deze uit Glasvezel versterkt polymeer composiet vervaardigde Liv tafel, is onderhoudsvrij en in meerdere afmetingen beschikbaar. Uiteraard zijn er ook banken in dezelfde stijl.

13064-beton

4 - 6 weken

* Verplichte velden

2795.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid 4 - 6 weken
Artikelnummer 13064-beton
Merk Hawk
Gewicht 90 kg
Afmetingen (hoogte)775 mm
Deze uit Glasvezel versterkt polymeer composiet vervaardigde Liv tafel, is onderhoudsvrij en in meerdere afmetingen beschikbaar. Uiteraard zijn er ook banken in dezelfde stijl.
Omschrijving Alle producten uit deze lijn zijn vervaardigd van glasvezel versterkt polymeer composiet. De tafels zijn hierdoor uiterst licht van gewicht, maar zeer sterk. De tafel zoals getoond is 3000mm lang en loopt onder uit naar 3400mm. De tafels zijn leverbaar in een aantal verschillende kleuren en hebben een betonlook. Ten opzichte van echte betonnen tafels, heeft deze tafel veel voordelen. De tafels zijn nagenoeg onderhoudsvrij, twee keer per jaar afborstelen met groene zeep is al voldoende. De tafels kunnen bovendien het gehele jaar buiten staan. Doordat het materiaal porie-vrij is, is er geen sprake van vuil aanhechting. Ook is het bestand tegen zuren zoals rode wijn. Het materiaal is zeer UV-bestendig. Op de tafels krijgt u maar liefst 5 jaar garantie.
Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Anderen bekeken ook

 1. Lars tuintafel antraciet

  Lars tuintafel antraciet

  2250.-
 2. Lars tuintafel beton

  Lars tuintafel beton

  2250.-
 3. Lars tuintafel wit

  Lars tuintafel wit

  2250.-

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.