Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Marmer-look tafel van Dekton en stalen Genua onderstel

Graag een marmeren tafel maar dan van betere kwaliteit? Ga dan voor Dekton. Dit materiaal is in tegenstelling tot echt marmer vlek- en hittebestendig. Daarnaast veranderd het niet van kleur door zonlicht of water. Wat deze tafel zelfs geschikt maakt om buiten te plaatsen. Het stalen onderstel is verzinkt en gecoat. In dit geval mat zwart, maar het is ook in het antraciet of een andere kleur beschikbaar.

80201

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad Dekton Natura18 (gloss) 1x Blad Dekton Natura18 (gloss)
0.-
Tafelonderstel Genua 1x Tafelonderstel Genua
0.-
0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 80201
Omschrijving Blad Dekton Natura18 (gloss)
Een Dekton tafelblad met een marmeren look. In het blad zitten lichtgrijze aderen die een mooie nadruk leggen op het witte blad, daarnaast kan het blad zeer mooi gecombineerd worden met een donker of licht tafelonderstel. Het blad behoord tot de Stonika Xgloss collectie is verkrijgbaar met een gepolijste afwerking.

Tafelonderstel Genua
Genua is een voorbeeld van een tafelonderstel wat heel stevig en stabiel staat met toch een minimalistisch uitstraling. Ook dit briljante massieve stalen onderstel is verzinkt en gepoedercoat.
Plus- en minpunten
  • Zeer stabiel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
  • Slijtvast en UV-bestendig
  • Hoge krasbestendigheid
  • Vlek- en waterbestendig
  • Hoge vuur- en hittebestendigheid
  • Zijkanten enigszins afwijkend
Wat is Dekton?

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Lees meer over Dekton

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.