Moderne tuintafel met gepolijst blad

Een Angola Brown gepolijst tafelblad in combinatie met een RVS tafelonderstel, blijft een klassieker onder de terras sets. De combinatie met de zwarte Hawaï vlechtstoelen, is er een om in te lijsten.

90006

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Tafelonderstel Zijliggers RVS 1x Tafelonderstel Zijliggers RVS
0.-
Hawai P6 black dining tuinstoel 6x Hawai P6 black dining tuinstoel
200.-
2695.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 90006
Merk Hawk
Een Angola Brown gepolijst tafelblad in combinatie met een RVS tafelonderstel, blijft een klassieker onder de terras sets. De combinatie met de zwarte Hawaï vlechtstoelen, is er een om in te lijsten.
Omschrijving Tafelonderstel Zijliggers RVS
Dit tafelonderstel met RVS liggers aan de zijkanten is erg stijlvol en modern. Het onderstel wordt in Nederland vervaardigd, is kwalitatief zeer hoogwaardig en geschikt voor zware natuurstenen, maar ook voor houten tafelbladen.

Hawai P6 black dining tuinstoel
De Hawk Hawai (plat 6 mm) zwarte vlechtwerk tuinstoel, is een zeer comfortabele UV-bestendige dining stoel uit de uitgebreide Hawk collectie.
Wat is RVS?

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinmeubelen een bijzonder elegant karakter. De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en standaard in de kwaliteit 304 geleverd. Het is echter ook mogelijk de onderstellen te leveren in de zeewaterbestendige 316 kwaliteit.

Lees meer over RVS

Wat is Graniet?

Graniet is een zeer harde steensoort en heeft door haar structuur- en kleurvariaties een unieke uitstraling. Het is vaak licht- dan wel donkergrijs van kleur. Maar ook wit, zwart en gekleurd graniet komt voor. Graniet is weinig poreus, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Graniet is niet of nauwelijks gevoelig voor zuren. Dit maakt de toepassingen eindeloos.

Lees meer over Graniet

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.