Aluminium tafelonderstellen

Stijl
  1. (2)
  2. (2)
Vorm
  1. (1)
  2. (1)

2 artikelen

2 artikelen

  • Eagle rond

    Vanaf 165.-

2 artikelen

Over aluminium tafelonderstellen

Bij ons kunnen naast complete tafels ook losse aluminium tafelonderstellen (op maat) besteld worden. Ben je op zoek naar een nieuw tuintafel met een aluminium frame? Wij maken hoge kwaliteit stalen onderstellen geschikt voor binnen én buiten. In de door jou gewenst vorm. Of het een onderstel voor een rechthoekige of vierkante eettafel is, een ronde of ovale tuintafel. Wij stemmen het onderstel af op jouw wensen.

Materiaal aluminium onderstel

Aluminium heeft de wereld in de relatief korte tijd van een eeuw veroverd. Aluminium heeft eigenschappen die het metaal bijzonder geschikt maakt voor tuinmeubelen. Aluminum is zeer licht (een derde van staal), onder bepaalde omstandigheden even sterk, slijtvast en roest niet. Als tafelonderstel voor zware natuurstenen tafelbladen is aluminium minder geschikt, omdat het daarvoor vaak niet sterk genoeg is. Maar in combinatie met bijvoorbeeld dunne Dekton, Keramiek of glas is aluminium wel toepasbaar. Naast tafelonderstellen zijn ook aluminium tuinstoelen, parasols, ligbedden en loungesets leverbaar. 

Online tafelonderstel kopen

Je kunt de aluminium tafelonderstellen op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij je nog van extra informatie voorzien. Hier kun je zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt je jouw droomtafel zelf creëren. Wens je extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.