Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Houten tafelonderstellen

Stijl
 1. (4)
 2. (3)
 3. (5)
 4. (1)
Vorm
 1. (3)
 2. (2)
Afmetingen
 1. (2)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (3)
 5. (2)
Kleur

5 artikelen

5 artikelen

 • HOUTEN ONDERSTELLEN: INDUSTRIËEL & LANDELIJK

  Een houten tuintafel heeft een duurzaam, warm en sfeervol karakter.

5 artikelen

Over Houten Tafelonderstellen

Bij ons kunnen naast complete tafels ook losse houten tafelonderstellen (op maat) besteld worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw houten frame voor uw dining tafel? Wij maken hoge kwaliteit onderstellen geschikt voor binnen én buiten. In de door u gewenst vorm. Of het een onderstel voor een rechthoekige of vierkante eettafel is, een ronde of ovale tuintafel. Wij stemmen het onderstel af op uw wensen.

Materiaal houten onderstel

Houten tuintafels hebben een robuust en natuurlijk karakter. Voor de vervaardiging van onze houten onderstellen maken we gebruik van Guariuba FSC en Teak FSC. Guariuba hardhout is een harde duurzame houtsoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Versgezaagd is het ietwat gelig van kleur, het donkert echter vrij snel na tot rood-bruin. De draad van het hout is over het overwegend recht. Het Teak hout is eveneens een langzaam groeiende houtsoort met daardoor een fijne honingbruine houtstructuur. Het is ietwat vettig waardoor het uitermate geschikt is in ons vochtige Nederlandse klimaat. Naast houten eettafel onderstellen hebben we ook houten tafelbladen, bankonderstellen van hout en houten stoelen.

Onderstel passend bij iedere stijl

Dankzij de hoge bewerkbaarheid en natuurlijke uitstraling van hout is de toepasbaarheid van hout in uw interieur zeer breed. Of u een voorkeur voor een robuust houten industriële tafel heeft of een mooie landelijk tafel wenst, bij iedere woon- of tuinstijl is wel een passend houten onderstel te vinden. Daarom hebben wij voor u alvast een voorselectie gemaakt van de houten tafelonderstellen die bij uw woonstijl passen. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde onderstellen worden getoond: Basic & Pure houten tafelonderstellen, Industrieel & Vintage tafelonderstellen van hout, Lifestyle & Landelijke tafels met houten poten of Modern & Design hardhouten tafelonderstellen.

Houten tafelonderstellen op maat

De houten frames worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaald u de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. Ook op de kleur van hout heeft u invloed. Als onbehandeld hout wordt blootgesteld aan weersinvloeden, verandert de kleur geleidelijk naar een zilvergrijze kleur die zo kenmerkend is voor Guariuba en Teak. Met de verschillende Golden Care producten waarin een kleurverdieper zit kunt u het hout een white wash effect meegeven. Maar ook kunt u uw meubels een instant grey kleur of een honey brown kleur geven.

Online tafelonderstel kopen

U kunt de houten tafelonderstellen op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij u nog van extra informatie voorzien. Hier kunt u zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt u uw droomtafel zelf creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.