Gratis bezorging vanaf € 500,-*

RVS tafelonderstellen

Stijl
 1. (20)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (21)
Vorm
 1. (11)
 2. (9)
 3. (1)
Afmetingen
 1. (14)
 2. (18)
 3. (18)
 4. (9)
 5. (6)

1 - 20 van 21 artikelen

1 - 20 van 21 artikelen

 • 100% NEDERLANDS PRODUCT

  De RVS onderstellen worden
  in Nederland geproduceerd

 • ONDERSTEL OP MAAT

  De mogelijkheden
  zijn eindeloos

1 - 20 van 21 artikelen

Over RVS Tafelonderstellen

Bij ons kunnen naast complete tafels ook losse roestvaststalen tafelonderstellen (op maat) besteld worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw RVS onderstel voor uw eettafel? Wij maken hoge kwaliteit RVS onderstellen geschikt voor binnen én buiten. In de door u gewenst vorm. Of het een onderstel voor een rechthoekige of vierkante eettafel is, een ronde of ovale tuintafel. Wij stemmen het onderstel af op uw wensen.

Materiaal roestvrij staal onderstel

RVS staat voor roestvaststaal, maar wordt in de volksmond ook wel inox of roestvrij staal genoemd. De RVS tuintafels zijn bij ons allen geslepen en in de kwaliteit RVS 304 geleverd. Voor dat de onderstellen ons magazijn verlaten worden ze extra gecontroleerd en gericht, zodat het blad goed op het RVS onderstel ligt. Naast RVS eettafels hebben we ook RVS salontafels, RVS bijzettafels, RVS sidetables, RVS bartafels, RVS banken en RVS stoelen.

Onderstel passend bij iedere stijl

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuintafels een bijzonder elegant karakter. Daardoor passen deze roestvrij stalen onderstellen bijzonder goed in de wat strakkere interieurs. Daarom hebben wij voor u een selectie gemaakt van de RVS onderstellen die bij uw woonstijl passen. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde onderstellen worden getoond: Modern & Design RVS tafelonderstellen of Basic & Pure tafelonderstellen.

Tafelonderstel van RVS op maat 

De roestvrij stalen tafelonderstellen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaald u de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. De RVS tuintafels zijn onderaan de poten voorzien van kunststof doppen, dit ter bescherming van zowel het onderstel als uw vloer. Ook behoort oplevering met ingebouwde (zwenk)wielen tot de opties. Hierdoor kunnen, ook de zwaardere natuurstenene tafels, verplaatst worden.

Online tafelonderstel kopen

U kunt de RVS tafelonderstellen op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij u nog van extra informatie voorzien. Hier kunt u zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt u uw droomtafel zelf creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.