Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Smeedijzeren tafelonderstellen

Stijl
 1. (2)
 2. (8)
 3. (9)
Vorm
 1. (5)
 2. (2)
 3. (2)
Afmetingen
 1. (2)
 2. (8)
 3. (3)
 4. (4)
 5. (2)
Materiaal
 1. (8)
 2. (7)
Kleur

9 artikelen

9 artikelen

 • SMEEDIJZEREN ONDERSTELLEN: LANDELIJK & KLASSIEK

  Een tuintafel gemaakt van smeedijzer heeft een tijdloos en warm karakter

 • Bordeaux rond

  Vanaf 715.-

9 artikelen

Over Smeedijzeren Tafelonderstellen

Bij ons kunnen naast complete tafels ook losse smeedijzeren tafelonderstellen (op maat) besteld worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw ijzeren frame voor uw dining tafel? Wij maken hoge kwaliteit onderstellen geschikt voor binnen én buiten. In de door u gewenst vorm. Of het een onderstel voor een rechthoekige of vierkante eettafel is, een ronde of ovale tuintafel. Wij stemmen het onderstel af op uw wensen.

Materiaal smeedijzeren onderstel

Smeedijzer wordt gemaakt door het te smeden. Smeedijzer wordt in een vuur verhit en daarna tot de juiste vorm gebogen en gehamerd. De smeedijzeren tuintafels in onze collectie worden standaard gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. De meubelen zijn hierbij dubbel beschermd tegen roesten en kunnen hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. Desgewenst zijn deze stalen onderstellen ook onbehandeld te verkrijgen wat een meer klassiek roestig effect geeft. Naast stalen eettafel onderstellen hebben we ook smeedijzeren bijzettafel onderstellen en smeedijzeren bankonderstellen.

Onderstel passend bij iedere stijl

Een smeedijzeren onderstel heeft een tijdloos en stijlvol karakter en is daardoor in veel type tuinen toepasbaar. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde onderstellen worden getoond: Basic & Pure smeedijzeren tafelonderstellen, Lifestyle & Landelijke ijzeren tafelonderstellen of Stijlvol & Klassieke smeedijzeren tafelonderstellen.

IJzeren tafelonderstellen op maat 

De smeedijzeren tafelonderstellen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaald u welk model, welke maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. 

Online tafelonderstel kopen

U kunt de onderstellen van smeedijzer op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij u nog van extra informatie voorzien. Hier kunt u zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt u uw droomtafel zelf creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.