Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Stalen tafelonderstellen

Stijl
 1. (19)
 2. (15)
 3. (14)
 4. (18)
 5. (8)
Vorm
 1. (17)
 2. (8)
 3. (6)
Afmetingen
 1. (18)
 2. (12)
 3. (15)
 4. (16)
 5. (4)
Materiaal
 1. (31)
 2. (1)
Kleur

1 - 20 van 31 artikelen

1 - 20 van 31 artikelen

 • STALEN ONDERSTELLEN: INDUSTRIEEL & VINTAGE

  Tuinsets met een gecoat stalen onderstel zijn stevig, duurzaam en sfeervol

 • UW STALEN ONDERSTEL OP MAAT GEMAAKT

  Ontwerp & productie van uw stalen tafelonderstel in eigen beheer.

1 - 20 van 31 artikelen

Over Stalen Tafelonderstellen

Bij ons kunnen naast complete tafels ook losse stalen tafelonderstellen (op maat) besteld worden. Dus bent u op zoek naar een nieuw stalen frame voor uw dining tafel? Wij maken hoge kwaliteit stalen onderstellen geschikt voor binnen én buiten. In de door u gewenst vorm. Of het een onderstel voor een rechthoekige of vierkante eettafel is, een ronde of ovale tuintafel. Wij stemmen het onderstel af op uw wensen.

Materiaal metalen onderstel

Gecoat metaal of door ons simpelweg staal genoemd is een legering van ijzer en koolstof. De stalen tuintafels in onze collectie worden standaard gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. De meubelen zijn hierbij dubbel beschermd tegen roesten en kunnen hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. Desgewenst zijn de stalen onderstellen ook ongecoat (onbewerkt of blank staal) te verkrijgen wat een meer industrieel effect geeft. Naast stalen eettafel onderstellen hebben we ook stalen salontafel onderstellen, stalen bijzettafel onderstellen, stalen sidetable onderstellen, stalen bartafel onderstellen en stalen bankonderstellen.

Onderstel passend bij iedere stijl

Dankzij de hoge bewerkbaarheid en sterkte van staal is de collectie stalen onderstellen breed. Of u een voorkeur voor een robuuste industriële tafel heeft of een moderne tafel wenst, bij iedere woon- of tuinstijl is wel een passend metalen onderstel te vinden. Daarom hebben wij voor u alvast een voorselectie gemaakt van de stalen tafelonderstellen die bij uw woonstijl passen. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde onderstellen worden getoond: Basic & Pure stalen tafelonderstellen, Industrieel & Vintage tafelonderstellen van staal, Lifestyle & Landelijke stalen tafelonderstellen, Modern & Design metalen tafelonderstellen of Stijlvol & Klassieke stalen tafelonderstellen.

Stalen tafelonderstellen op maat 

De stalen tafelonderstellen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaald u de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. De kleur van een eventuele coating is normaal gesproken antraciet, maar kan op verzoek ook in een andere kleur worden geleverd. De stalen tuintafels zijn onderaan de poten voorzien van kunststof doppen, dit ter bescherming van zowel het onderstel als uw vloer. 

Online tafelonderstel kopen

U kunt de gecoat metalen tafelonderstellen op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij u nog van extra informatie voorzien. Hier kunt u zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt u uw droomtafel zelf creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.