Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Stenen tafelonderstellen

Stijl
 1. (8)
 2. (10)
 3. (2)
Vorm
 1. (15)
 2. (4)
 3. (4)
Afmetingen
 1. (8)
 2. (3)
 3. (11)
 4. (2)
 5. (10)
Materiaal
 1. (11)
 2. (7)
 3. (5)
Kleur

1 - 20 van 23 artikelen

1 - 20 van 23 artikelen

 • STENEN KOLOMMEN: BASIC & PUUR

  Een stenen onderstel geeft de tuinset een robuust en sfeervol karakter

 • STENEN KOLOMMEN: ROBUUST & STEVIG

  Massieve kwaliteit en duurzaamheid, een stenen onderstel staat!

1 - 20 van 23 artikelen

Over stenen tafelonderstellen

Bij ons kunt u naast complete natuurstenen tafels ook losse tafelonderstellen van steen (op maat) bestellen. Wij maken tuintafels met natuurstenen kolommen als onderstel. Geschikt voor binnen én buiten. In de door u gewenst vorm. Of het een onderstel voor een rechthoekige of vierkante eettafel is, een ronde of ovale tuintafel. Wij stemmen het onderstel af op uw wensen. 

Materiaal natuurstenen onderstel

Zowel basalt, graniet als hardsteen wordt door ons als onderstel gebruikt. De keuze voor een bepaald materiaal hangt vaak samen met de kleur en textuur hiervan. Basalt en graniet heeft als eigenschap dat deze kleurvast en erg hard zijn. Hardsteen is iets minder hard en wordt na verloop van tijd lichter van kleur. Maar leeft door haar aanwezigheid van zichtbare fossielen wat meer. Kijk op de volgende pagina's om het assortiment stenen onderstellen nader te bekijken: basalt tafelonderstellen, granieten tafelonderstellen en tafelonderstellen van hardsteen. 

Onderstel passend bij iedere stijl

Tafels van steen hebben een robuust en natuurlijk karakter en is dus in vele type in- of exterieurs toepasbaar. Of u een voorkeur voor een robuuste industriële tafel heeft, een landelijke tuintafel met stenen kolommen of een klassieke tuintafel met Griekse zuilen wilt. Daarom hebben wij voor u alvast een voorselectie gemaakt van de natuurstenen tafelonderstellen die bij uw woonstijl passen. Selecteer hier uw stijlvoorkeur en de speciaal voor uw geselecteerde onderstellen worden getoond: Basic & Pure tafelonderstellen van steen, Industrieel & Vintage natuurstenen tafelonderstellen, Lifestyle & Landelijke stenen tafelonderstellen of Stijlvol & Klassieke onderstellen voor uw stenen tafel.

Stenen tafelonderstellen op maat 

De tafelonderstellen van natuursteen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaald u de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. Alle stenen tuintafels zijn massief en worden voorzien van een gecoat stalen frame waarop uiteindelijk het tafelblad komt te liggen.

Online tafelonderstel kopen

U kunt de stenen tafelonderstellen op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij u nog van extra informatie voorzien. Hier kunt u zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt u uw droomtafel zelf creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.