Op afspraak geopend

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur.

Adres & Openingstijden

Polyester cover center pole parasol universal

Bescherm uw middenstok parasol tegen weersinvloeden als u deze toch niet gebruikt, uw mooie parasol gaat met deze parasolhoes veel langer mee.

14104-08534

0 - 2 weken

Normale prijs: 43.-

Special Price 37.-

OF

Specificaties

Beschikbaarheid 0 - 2 weken
Artikelnummer 14104-08534
Merk 4 Seasons Outdoor
Gewicht 2 kg
Bescherm uw middenstok parasol tegen weersinvloeden als u deze toch niet gebruikt, uw mooie parasol gaat met deze parasolhoes veel langer mee.
Wat is Polyester?

Polyester is een veelzijdige vezel. Waar het in de kledingindustrie vaak wordt gecombineerd met andere (natuurlijke) vezels wordt bij de vervaardiging van meubels vaak 100% polyester gebruikt. Polyester wordt gebruikt in onder andere parasols en kussens. Polyester is glad, licht, duurzaam en voelt zacht aan. Het materiaal is vormvast, kreukt bijna niet, behoudt zijn kleur goed en gaat zodoende lang mee.

Lees meer over Polyester

Deel deze pagina

Online advies
en inspiratie

Elke dag bereikbaar tussen 8:00 - 17:00 uur (behalve zaterdag en zondag)

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.