Prince A-kwaliteit teak naturel dining tuinstoel inklapbaar

De Prince teak naturel is een onbehandelde klapstoel, welke gemaakt is uit FSC Teakhout wat uit bossen komt welke op verantwoorde wijze beheerd worden. FSC staat voor Forest Stewardschip Council.

10196

Laatste 7 stuks

Normale prijs: 128.-

Special Price 89.-

OF

Specificaties

Beschikbaarheid Laatste 7 stuks
Artikelnummer 10196
Merk Hawk
Gewicht 9 kg
Stoel (b x d x h)565 x 460 x 960 mm
Zitting (b x d x h)470 x 430 x 445 mm
Armleuning (h)650
De Prince teak naturel is een onbehandelde klapstoel, welke gemaakt is uit FSC Teakhout wat uit bossen komt welke op verantwoorde wijze beheerd worden. FSC staat voor Forest Stewardschip Council.
Plus- en minpunten
  • 100% FSC Teak
  • A-kwaliteit Teak
  • Stoel heeft armleuningen
  • Hout is een puur natuurlijk product
  • Licht van gewicht
  • Inklapbaar
  • Zeer sterk door pen-en-gatverbinding
  • Hout vergt onderhoud
Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar