Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Reinigingshandschoen set

De reinigingshandschoen set bevat een flacon reinigingswater en twee reinigingshandschoenen. De handschoen is speciaal ontwikkeld om leder, kunstleer, microvezel en meubelstof op een veilige manier te reinigen. Je kunt de handschoen zowel droog, als ook nat gebruiken. Gebruik bij voorkeur het reinigingswater of gedestilleerd water om kalkranden te voorkomen.

15013

Nog 2 voorradig, anders 0 - 2 weken

20.-
OF

Specificaties

Beschikbaarheid Nog 2 voorradig, anders 0 - 2 weken
Gewicht 0.3 kg
Artikelnummer 15013
Merk Nee
Omschrijving

Werkwijze

Droog: De handschoen over het oppervlak halen, werk netjes van naad tot naad en behandel altijd een compleet pand.

Druppel: Bij gebruik van reinigingswater volstaat het om enkele druppels over de handschoen (of pluis-vrije doek) te verdelen. De handschoen vervolgens over het leder halen. Werk wederom netjes van naad tot naad en behandel altijd een compleet pand.

Nat: De reinigingshandschoen kan ook nat gebruikt worden. Giet hiertoe 1/5 reinigingswater in een klein bakje. Dompel de handschoen helemaal onder en wring hem vervolgens uit. Bij vol-aniline leder kan het gebeuren dat er donkere plekken ontstaan. Dit komt omdat het water direct en onregelmatig wordt opgezogen. De donkere plekken trekken na droging vanzelf weer weg.

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.