Showroom geopend!

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Sempre teak lounge set and footstool without table

50309

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Sempre living chair Teak Silver Grey with 2 cushions 2x Sempre living chair Teak Silver Grey with 2 cushions

Normale prijs: 849.-

Special Price 722.-

Sempre living bench 2.5 seaters Teak Silver Grey with 4 cushions 1x Sempre living bench 2.5 seaters Teak Silver Grey with 4 cushions

Normale prijs: 1829.-

Special Price 1555.-

Sempre footstool Teak Silver Grey with cushion 1x Sempre footstool Teak Silver Grey with cushion

Normale prijs: 449.-

Special Price 382.-

0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 50309
Merk 4 Seasons Outdoor
Fabrikantnummer 213843-213844-213845
Omschrijving Sempre living chair Teak Silver Grey with 2 cushions
Deze lounge stoel uit de Sempre collectie van 4 Seasons is een unieke verschijning in iedere tuin. De stoel is uitgevoerd in Silver Grey rope en heeft echte teak houten poten. Om voor optimaal comfort te zorgen worden een rug- en zitkussen bij deze stoel meegeleverd.

Sempre living bench 2.5 seaters Teak Silver Grey with 4 cushions
Deze lounge bank uit de Sempre collectie van 4 Seasons is een unieke verschijning in iedere tuin. De bank is uitgevoerd in Silver Grey rope en heeft echte teak houten poten. Om voor optimaal comfort te zorgen worden een rug- en zitkussen bij deze stoel meegeleverd.

Sempre footstool Teak Silver Grey with cushion
Maak de Sempre lounge collectie compleet met deze footstool uit dezelfde collectie. Deze is gemaakt van hetzelfde Silver Grey rope en heeft een stevig, teak houten frame. Om voor optimaal comfort te zorgen wordt een dik Olefin kussen bij de footstool geleverd.
Plus- en minpunten
  • Aluminium is licht van gewicht
  • FSC Teak
  • 100% natuurproduct
  • Hout heeft relatief veel onderhoud nodig
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.