Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Sempre teak lounge set with Zucca rectangular table

50308

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Sempre living chair Teak Silver Grey with 2 cushions 2x Sempre living chair Teak Silver Grey with 2 cushions

Normale prijs: 849.-

Special Price 722.-

Sempre living bench 2.5 seaters Teak Silver Grey with 4 cushions 1x Sempre living bench 2.5 seaters Teak Silver Grey with 4 cushions

Normale prijs: 1829.-

Special Price 1555.-

Zucca coffee table Natural Teak 120 x 70 x 30 cm Teak legs 1x Zucca coffee table Natural Teak 120 x 70 x 30 cm Teak legs

Normale prijs: 519.-

Special Price 441.-

0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 50308
Merk 4 Seasons Outdoor
Fabrikantnummer 213843-213844-213735
Omschrijving Sempre living chair Teak Silver Grey with 2 cushions
Deze lounge stoel uit de Sempre collectie van 4 Seasons is een unieke verschijning in iedere tuin. De stoel is uitgevoerd in Silver Grey rope en heeft echte teak houten poten. Om voor optimaal comfort te zorgen worden een rug- en zitkussen bij deze stoel meegeleverd.

Sempre living bench 2.5 seaters Teak Silver Grey with 4 cushions
Deze lounge bank uit de Sempre collectie van 4 Seasons is een unieke verschijning in iedere tuin. De bank is uitgevoerd in Silver Grey rope en heeft echte teak houten poten. Om voor optimaal comfort te zorgen worden een rug- en zitkussen bij deze stoel meegeleverd.
Plus- en minpunten
  • Aluminium is licht van gewicht
  • FSC Teak
  • 100% natuurproduct
  • Hout heeft relatief veel onderhoud nodig
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Sempre Collectie

Een unieke verschijning in vrijwel iedere tuin. Deze meubelen uit de Sempre collectie van 4 Seasons met het Silver Grey rope zijn echte eye-catchers. Dit rope is bewerkt met een polyester kern waardoor de meubelen, in weer en wind, het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. De meubelen worden geleverd met een echt teak houten- of antraciet gecoat RVS onderstel. Hierdoor hebben de meubelen een stevige basis. Om voor optimaal comfort te zorgen worden de stoelen, banken en hockers geleverd met dikke Olefin kussens.

Bekijk de volledige Sempre collectie

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.