Side-table met basalt (gezoet) blad

Universal onderstellen voor Sidetables zijn vervaardigd uit dikwandige buis, verzinkt en gecoat gaan deze onderstellen heel lang mee. Het bovenblad is hier uitgevoerd in Basalt gezoet, met een keurig afgewerkte facetrand.

83002

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Basalt (gezoet) 1x Blad 30mm dik Basalt (gezoet)
0.-
Sidetable onderstel Universal 1x Sidetable onderstel Universal
0.-
505.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 83002
Merk Hawk
Universal onderstellen voor Sidetables zijn vervaardigd uit dikwandige buis, verzinkt en gecoat gaan deze onderstellen heel lang mee. Het bovenblad is hier uitgevoerd in Basalt gezoet, met een keurig afgewerkte facetrand.
Wat is Basalt?

Basalt is een prachtige blauwgrijze tot zwarte natuursteensoort. Het wordt gevormd door de stolling van lava of magma aan het oppervlak. Door snelle afkoeling van het 1100 °C hete basaltgesteente zijn geen grote kristallen gevormd, zoals bij bijvoorbeeld graniet veelal wel het geval is. Basalt is weinig poreus, zeer hard (vergelijkbaar met graniet) en vorstbestendig.

Lees meer over Basalt

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Laatst door jou bekeken

  1. Tuintafel Belgisch hardsteen
  2. Ronde marmer tafel Bianco Carrara met klassiek stalen onderstel
  3. Eiken tafelblad met robuuste stalen onderstel
  4. Robuuste tuintafel met granieten blad
  5. Hardhouten tuintafel met stalen onderstel
  6. Ronde granieten tuintafel
  7. Kwalitatieve tuintafel met stalen onderstel en granieten blad
  8. Stijlvolle tafel met granieten blad
  9. Gecoat onderstel met hardhouten tafelblad