Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Side-table met hardhouten blad

Een klassieke verzinkt en gecoate Universal Sidetable, combineert natuurlijk het beste met een klassieke Universal tafel. Als sidetable- en tafelblad zijn er verschillende keuzes, zoals hier het Guariuba hardhouten tafelblad.

83003

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Guariuba 1x Blad 30mm dik Guariuba
0.-
Sidetable onderstel Universal 1x Sidetable onderstel Universal
0.-
620.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 83003
Omschrijving Blad 30mm dik Guariuba
Wow, wat een mooi functioneel tafelblad. Dit Guariuba houten tafelblad met FSC keurmerk is gemaakt Braziliaans hardhout. De planken zijn verbonden met RVS onderliggers, wat een lange levensduur garandeert. Natuurlijk verdient ook dit blad een jaarlijkse behandeling met Golden Teak Shield.

Sidetable onderstel Universal
De klassieker onder de side-tables is dit Universal onderstel, met zijn eenvoudige uit buis vervaardigd frame is dit een tijdloos element in uw tuin. Deze side-table nodigt uit om uitbundig gedecoreerd te worden. Ook is de wintermaanden heeft u dan een stijlvolle uitstraling op uw terras.
Plus- en minpunten
  • Zeer stabiel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Wordt geleverd onder het FSC keurmerk
  • 100% natuurproduct
  • Werkt (vervormt en splijt) relatief weinig
  • Vergt regelmatig onderhoud
  • Kan in het begin afgeven
Wat is Guariuba?

Guariuba is een tropisch hardhout met, als het nieuw is, een prachtige gele tot roodbruine kleur. Als onbehandeld Guariuba wordt blootgesteld aan weersinvloeden, verandert de kleur geleidelijk naar zilvergrijs. Blijft het Guariuba vervolgens onbehandeld, dan verslechtert de zilvergrijze kleur naar donkergrijs met soms een groenachtige uitstraling.

Lees meer over Guariuba

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Universal Collectie

Het Universal tafelonderstel is al jaren één van de toppers in ons assortiment. Dit stabiele tafelonderstel heeft een mooie uitstraling die in iedere tuin past. De Universal kan worden gecombineerd met zowel onze dunne composiet bladen alsook met onze dikke, zware natuursteen bladen. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.

Bekijk de volledige Universal collectie

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.