Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Skate Alu Coffee Table Charcoal Mat

De Skate salontafel is in dezelfde stijl ontworpen als de andere meubelen uit de Skate collectie van Jati en Kebon. De elegante ronde vormen met een praktisch blad geven je tuin een rustige uitstraling die perfect bij de rest van de set past.

15050-01-003540

1 - 3 weken

839.-
OF

Specificaties

Beschikbaarheid 1 - 3 weken
Gewicht 11 kg
Artikelnummer 15050-01-003540
Fabrikantnummer 01-003540
Lengte in mm 1240
Breedte 710 mm
Hoogte 310 mm
Merk Jati & Kebon
Omschrijving De Skate Alu collectie van Jati en Kebon zijn ontworpen om een ultiem zitcomfort te bieden. Het stevige aluminium frame zorgt voor een goede zit en is verkrijgbaar met een antraciet matte of wit matte coating. Hieromheen is, bij de antracieten frames, antraciet rope geweven. Bij de witte frames is er lichtgrijs rope omheen geweven. Dankzij het strak geweven rope om het hele frame vergeet je bijna dat de basis bestaat uit aluminium.
Plus- en minpunten
  • Aluminium is licht van gewicht
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Skate alu Collectie

De Skate Alu collectie van Jati en Kebon zijn ontworpen om een ultiem zitcomfort te bieden. Het stevige aluminium frame zorgt voor een goede zit en is verkrijgbaar met een antraciet matte of wit matte coating. Hieromheen is, bij de antracieten frames, antraciet rope geweven. Bij de witte frames is er lichtgrijs rope omheen geweven. Dankzij het strak geweven rope om het hele frame vergeet je bijna dat de basis bestaat uit aluminium.

Bekijk de volledige Skate alu collectie

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.