Smeedijzeren tuinset met hardstenen blad

Dit Classic smeedijzeren tafelonderstel in combinatie met een Chinees hardsteen tafelblad, en gegoten Opera aluminium stoelen. Maken deze set tot een nostalgisch geheel.

90100

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad 30mm dik Chinees hardsteen (geschuurd) 1x Blad 30mm dik Chinees hardsteen (geschuurd)
0.-
Tafelonderstel Classic 1x Tafelonderstel Classic
0.-
Opera bronze dining tuinstoel stapelbaar 6x Opera bronze dining tuinstoel stapelbaar
175.-
2065.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 90100
Merk Hawk
Dit Classic smeedijzeren tafelonderstel in combinatie met een Chinees hardsteen tafelblad, en gegoten Opera aluminium stoelen. Maken deze set tot een nostalgisch geheel.
Wat is Belgisch hardsteen?

Belgisch hardsteen heeft een prachtige natuurlijke en authentieke uitstraling. Het kan worden toegepast in zowel de hedendaagse, klassieke als landelijke stijl. Ongeacht of u het materiaal voor uw interieur, uw tuin of uw gevel gebruikt, het past zich moeiteloos aan uw stijl en wensen. Hij verrijkt uw terras, vloer, werkblad, douche of gevel met stijl en karakter.

Lees meer over Belgisch hardsteen

Wat is Smeedijzer?

Diverse producten binnen ons assortiment zijn op de ambachtelijke oude wijze gesmeed. Ook de massief stalen producten schalen we onder de noemer smeedijzer. Dit is het assortiment onderstellen welke zijn vervaardigd uit massief platstaal, rondstaal en vierkantstaal. Dit ambachtelijke productieproces resulteert in een materiaal met een veel betere treksterkte dan gietijzer.

Lees meer over Smeedijzer

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar