Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Tafelonderstel Bordeaux Vierkant

Bordeaux is het onderstel welke gebruikt wordt voor grote tafels om gezellig te borrelen, zeker bij een bladmaat van 2400x1200mm heeft deze stammtisch aan alle zijden veel stoelruimte.

12922-EE-VK

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12922-EE-VK
Omschrijving

Het smeedijzeren stalen onderstel is gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. Daarnaast kan het in verschillende kleuren coating geleverd worden. Voor het onderstel zijn vierkante massieven profielen van 20 x 20 mm gebruikt.

De bladlengte dient minimaal 200 mm en maximaal 800 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel (afhankelijk van de dikte en het materiaal van het blad). Het blad steekt dan aan beide kanten minimaal 100 mm en maximaal 400 mm over het onderstel. Doordat het blad oversteekt biedt de tafel voldoende zitcomfort op zowel de lange- als de kopse zijdes. Enkel op de hoeken van de tafel is het lastiger zitten vanwege het ontwerp van de poot.

De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 690 mm. Omdat het tafelblad breder dient te zijn dan het onderstel, past een stoel ook wanneer de armleuning hoger is dan 720 mm nog gedeeltelijk onder het tafelblad.

Plus- en minpunten
 • Zeer stabiel
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Gecoate onderstellen worden ook verzinkt
Wat is Smeedijzer?

Diverse producten binnen ons assortiment zijn op de ambachtelijke oude wijze gesmeed. Ook de massief stalen producten schalen we onder de noemer smeedijzer. Dit is het assortiment onderstellen welke zijn vervaardigd uit massief platstaal, rondstaal en vierkantstaal. Dit ambachtelijke productieproces resulteert in een materiaal met een veel betere treksterkte dan gietijzer.

Lees meer over Smeedijzer

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

Anderen bekeken ook

Bordeaux Collectie

De Bordeaux is een onderstel welke uitermate geschikt is om grotere tafelbladen te kunnen dragen. Zeker bij een breedte van 1200mm komt dit onderstel goed tot zijn recht. De krullige, smeedijzeren poten zorgen voor een klassieke en landelijke uitstraling. Vanwege de positie van de poten kunnen er ook op de kopse zijdes makkelijk stoelen worden geplaatst. Om het onderstel optimaal te beschermen wordt deze verzinkt en gecoat. Het coaten van het onderstel kan in verschillende kleuren worden gedaan. Met één van de bladen en smeedijzer-look stoelen uit ons assortiment stel je zelf je tafel samen zodat deze perfect bij jouw tuin past.

Bekijk de volledige Bordeaux collectie

 1. Franse tuintafel met granieten blad
 2. Belgisch hardstenen tuintafel
 3. Tafelonderstel Bordeaux
 4. Tafelonderstel Bordeaux Rechthoek
 5. Tafelonderstel Bordeaux Boot
 6. Tafelonderstel Bordeaux Rond
 7. Tafelonderstel Bordeaux Ovaal

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.