Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Tafelonderstel Milano Rechthoek

Het Milano tafelonderstel past perfect in verschillende tuinstijlen, dit verzinkt en gepoedercoat smaakvolle onderstel wordt vaak gecombineerd met een speciale bladvorm zoals ovaal of bootvorm.

12930-EE-RH

* Verplichte velden

0.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12930-EE-RH
Omschrijving

Het onderstel is gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. Het onderstel kan in verschillende kleuren coating geleverd worden.

De bladlengte dient minimaal 200 mm en maximaal 800 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel (afhankelijk van de dikte en het materiaal van het blad). Het blad steekt dan aan beide kanten minimaal 100 mm en maximaal 400 mm over het onderstel. De afmeting van de koker van de poten is 100 x 50 mm.

De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm. Dit onderstel is voorzien van stelpootjes die zowel het terras als het onderstel beschermen. Dankzij deze stelpootjes kan dit overigens wel nog met 20 mm worden verhoogd. Doordat de poot in het midden van de tafel zit kunnen de stoelen makkelijk rondom de tafel gepositioneerd worden.

Plus- en minpunten
 • Zeer stabiel
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Gecoate onderstellen worden ook verzinkt
Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Milano Rechthoek

Milano Collectie

Het Milano tafelonderstel is ideaal voor ovalen en ronde tafelbladen. Uiteraard kan dit onderstel ook met een rechthoekig, bootvorm of vierkant tafelblad worden gecombineerd. Het onderstel is verkrijgbaar in een stalen variant, welke wordt verzinkt en gecoat, en in een RVS variant. De Milano is dus perfect te combineren met een tafelblad uit het assortiment van Hawk. Hierdoor kan je zelf jouw eigen unieke combinatie samenstellen. Inspiratie nodig? Op deze collectie pagina staan enkele voorbeelden die wij al voor je hebben samengesteld.

Bekijk de volledige Milano collectie

 1. Dekton tafelblad 12mm Keon betonlook met industrieel tafelonderstel
 2. Ronde granieten tuintafel met stalen onderstel
 3. Tafelonderstel Milano
 4. Tafelonderstel Milano RVS
 5. Tafelonderstel Milano Ovaal
 6. Tafelonderstel Milano Boot
 7. Tafelonderstel Milano Rond
 8. Tafelonderstel Milano Vierkant
 9. Dekton eettafel met industrieel stalen tafelonderstel

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.