Tafelonderstel Milano RVS

Het RVS onderhoudsarme Milano tafelonderstel past perfect in verschillende tuinstijlen, maar is ook schitterend als binnentafel te gebruiken, vaak gecombineerd met een speciale bladvorm zoals ovaal of bootvorm.

12897-EE

0.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12897-EE
Merk Hawk
Het RVS onderhoudsarme Milano tafelonderstel past perfect in verschillende tuinstijlen, maar is ook schitterend als binnentafel te gebruiken, vaak gecombineerd met een speciale bladvorm zoals ovaal of bootvorm.
Omschrijving

Bladlengte dient minimaal 200en maximaal 800mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel. Het blad steekt dan aan beide kanten minimaal 100mm en maximaal 400mm over het onderstel. De afmeting van de koker van de poten is 80x40mm

De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685mm. Dit onderstel is voorzien van stelpootjes. Dankzij deze stelpootjes kan dit overigens wel nog met 20mm worden verhoogd.

Plus- en minpunten
  • Onderstel biedt uitermate veel beenruimte bij iedere zitpositie
  • Ook geschikt voor ovale, bootvorm of racetrack tafelbladen
  • 100% Nederlands product
  • Kan het hele jaar door buiten staan
  • Minimaal onderhoud
  • Niet zeewaterbestendig in standaard 304 uitvoering
Wat is RVS?

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinmeubelen een bijzonder elegant karakter. De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en standaard in de kwaliteit 304 geleverd. Het is echter ook mogelijk de onderstellen te leveren in de zeewaterbestendige 316 kwaliteit.

Lees meer over RVS

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Milano RVS

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.