Tafelonderstel Ribolla

Het Ribolla tafelonderstel is een robuust tuintafelonderstel, het geeft de tafel zo veel stabiliteit dat er elk zwaar blad in principe op past, ook met een bladdikte van 6cm in natuursteen heeft dit onderstel geen probleem. Het onderstel is verzinkt en gecoat om voor een lange levensduur te zorgen.

12938-EE

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12938-EE
Merk Hawk
Het Ribolla tafelonderstel is een robuust tuintafelonderstel, het geeft de tafel zo veel stabiliteit dat er elk zwaar blad in principe op past, ook met een bladdikte van 6cm in natuursteen heeft dit onderstel geen probleem. Het onderstel is verzinkt en gecoat om voor een lange levensduur te zorgen.
Omschrijving

Het onderstel is gemaakt van dikwandig staal en is gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat. Het onderstel is dan ook dubbel beschermd tegen roesten en kan hierdoor het hele jaar buiten blijven staan. Het onderstel kan in verschillende kleuren coating geleverd worden.

Bladlengte dient minimaal 200 mm en maximaal 800 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel (afhankelijk van de dikte en het materiaal van het blad). Het blad steekt dan aan beide kanten minimaal 100 mm en maximaal 400 mm over het onderstel. De afmeting van de koker van de poten is 120 x 60 mm. Bladen met een dikte van 12 mm mogen slechts 200 mm oversteken. Bij een grotere overstek dient een onderblad besteld te worden.

Doordat het blad over het onderstel steekt kunt u rondom makkelijk stoelen plaatsen. De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm. Dit onderstel is voorzien van plastic stelpootjes om zowel het onderstel als uw terras te beschermen. Dankzij deze stelpootjes kan dit overigens wel nog met 20 mm worden verhoogd.

Plus- en minpunten
  • Het Ribolla onderstel past perfect in verschillende tuinstijlen
  • Prima combineerbaar met ronde en vierkante bladvormen
  • Gecoat stalen onderstellen behoeven geen onderhoud
  • De stalen onderstellen zijn erg sterk en duurzaam
  • Kan het hele jaar door buiten staan
  • Het is een eigen product, 100% in Nederland gemaakt
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Redelijk krasbestendig
  • Onbehandeld gaat het buiten roesten
  • Let op met agressieve schoonmaakmiddelen
Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Tafelonderstel Ribolla

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.