Tafelonderstel Savona -2800x800-Rechthoek

De Savona is het modern tafelonderstel om uw tafel een slanke en minimalistische uitstraling te geven, dit onderstel is eventueel ook verzinkt en gepoedercoat voor een nog langere levensduur.

14731

1 - 3 weken

895.-
OF

Specificaties

Beschikbaarheid 1 - 3 weken
Artikelnummer 14731
Merk Hawk
Gewicht 40 kg
De Savona is het modern tafelonderstel om uw tafel een slanke en minimalistische uitstraling te geven, dit onderstel is eventueel ook verzinkt en gepoedercoat voor een nog langere levensduur.
Omschrijving

Het onderstel is gemaakt van dikwandig staal (100 x 30 mm), wat vervolgens gegalvaniseerd (verzinkt) en gecoat is. Het onderstel kan in verschillende kleuren coating geleverd worden. De lengte van de dwarsligger onder aan de poot is 700 mm.

De bladlengte dient minimaal 200 mm en maximaal 800 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel. Het blad steekt dan aan beide kanten minimaal 100 mm en maximaal 400 mm over het onderstel (afhankelijk van de dikte en het materiaal van het blad). Bladen met een dikte van 12 mm mogen slechts 200 mm oversteken. Bij een grotere overstek dient een onderblad besteld te worden.

De maximale hoogte van de armleuning van een stoel waarbij de armleuning nog volledig onder het onderstel past is 685 mm. Doordat het tafelblad oversteekt van het onderstel kunnen de stoelen zowel aan de lange- als aan de kopse zijde geplaatst worden.

Dit onderstel is voorzien van plastic stelpootjes om zowel het tafelonderstel als het terras te beschermen. Dankzij deze stelpootjes kan het onderstel nog met 20 mm worden verhoogd.

Plus- en minpunten
  • Het onderstel is robuust en heeft een sterk industrieel landelijk karakter
  • Bij de juiste bladkeuze heeft u ook aan de kopse zijde voldoende beenruimte
  • Gecoat stalen onderstellen behoeven geen onderhoud
  • De stalen onderstellen zijn erg sterk en duurzaam
  • Kan het hele jaar door buiten staan
  • Het is een eigen product, 100% in Nederland gemaakt
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Redelijk krasbestendig
  • Onbehandeld gaat het buiten roesten
  • Let op met agressieve schoonmaakmiddelen
Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.