Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Truro Lounge Base 3-Seat Alu Charcoal Mat/Teak + Side Table Teak

Creëer je eigen loungeset met de Truro van Jati en Kebon. De basis bestaat uit een teak houten en aluminium frame waarop naar eigen wens rug- en armleuningen geplaatst kunnen worden. Om voor optimaal comfort te zorgen kunnen dikke weerbestendige kussens in verschillende kleuren worden geleverd.

15050-08-000051

1 - 3 weken

2759.-
OF

Specificaties

Beschikbaarheid 1 - 3 weken
Gewicht 43 kg
Artikelnummer 15050-08-000051
Merk Jati & Kebon
Fabrikantnummer 08-000051
Omschrijving De elementen uit de Truro collectie van Jati en Kebon zijn een unieke verschijning onder de loungemeubelen. De combinatie van echt Teak hout en antraciet gecoat aluminium geeft het platform een prachtige uitstraling. Aan het uiteinde steekt het teak hout iets over van de poten waardoor je een handige sidetable hebt. Vervolgens kunnen er rug- en armleuning aan het platform worden toegevoegd om een bank te creëren. Om voor optimaal comfort te zorgen kunnen dikke weerbestendige kussens in verschillende kleuren worden bijbesteld. Met de Truro kan je dus de loungeset samenstellen die perfect bij jou past.
Plus- en minpunten
 • Aluminium is licht van gewicht
 • FSC Teak
 • 100% natuurproduct
 • Hout heeft relatief veel onderhoud nodig
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Truro Collectie

De elementen uit de Truro collectie van Jati en Kebon zijn een unieke verschijning onder de loungemeubelen. De combinatie van echt Teak hout en antraciet gecoat aluminium geeft het platform een prachtige uitstraling. Aan het uiteinde steekt het teak hout iets over van de poten waardoor je een handige sidetable hebt. Vervolgens kunnen er rug- en armleuning aan het platform worden toegevoegd om een bank te creëren. Om voor optimaal comfort te zorgen kunnen dikke weerbestendige kussens in verschillende kleuren worden bijbesteld. Met de Truro kan je dus de loungeset samenstellen die perfect bij jou past.

Bekijk de volledige Truro collectie

 1. Truro living bench 3-seater
 2. Truro loungeset
 3. Truro living bench 2-seater
 4. Truro Lounge Base 2-Seat Alu Charcoal Mat/Teak + Side Table Teak
 5. Truro Coffee Table Alu Charcoal Mat Teak Wood 90X90
 6. Lounge Backrest Alu Charcoal Mat
 7. Lounge Armrest Alu Charcoal Mat
 8. Lounge Backrest Alu White Mat
 9. Lounge Armrest Alu White Mat

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.