Tuinstijl: Industrieel & Vintage

Sfeer: ingetogen, mooi en stijlvol

Helemaal tot rust komen in je tuin! Met de tuinmeubelen en tuinaccessoires in de Scandinavische tuinstijl is dat zo geregeld. Deze tuinstijl straalt een koele serene sfeer uit met ingetogen kleuren. Neutrale tinten, eenvoud en simpele lijnen. Laat je bloemen en planten met hun levendige kleuren de hoofdrol spelen in je tuin, terwijl jij geniet op je comfortabele loungeset.

Kleuren van de Basic & Puur tuinstijl

In een Basic & Puur interieur hebben wit en natureltinten de overhand. Door verschillende tinten wit, crème en beige met elkaar te combineren ontstaat er een warm en spannend kleurenpalet. Grijs en zwart komen op subtiele wijze terug in deze woonstijl en zorgen voor wat pit. Pasteltinten zorgen voor een warme uitstraling.

Basic & Puur materiaalgebruik

Deze woonstijl kenmerkt zich door een mix van natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan hout, rotan, bamboe, aardewerk, linnen en wol. Hout is een materiaal dat domineert in deze woonstijl, het gaat van blank en glad afgewerkt tot ruw en gebutst. Breien, haken en knopen zijn enkele technieken die veel worden gebruikt.

Producten in deze tuinstijl

Laat je door ons inspireren om deze Scandinavische tuinstijl ook bij je thuis te bereiken. Met slim gekozen tijdloze basic tuinmeubelen en met sfeervolle tuinaccessoires, die de look compleet maken. Heb je al een keuze gemaakt? Shop je favoriete tuinitems dan online en profiteer nu van gratis verzending vanaf 20.-