Bel voor een afspraak

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Château Recycled Teak 3000x1000

U hoeft niet perse een eigen kasteel te bewonen, om gebruik te kunnen maken van deze mooie uit A-kwaliteit Vintage teak vervaardigde tafel. De Château tafel is gewoon bij Hawk Tuinmeubelen verkrijgbaar. Het recycle Teak volstaat het beste onder een overdekt terras.

10831

Nog 1 voorradig

Normale prijs: 1995.-

Special Price 1595.-

OF

Specificaties

Beschikbaarheid Nog 1 voorradig
Artikelnummer 10831
Merk Hawk
Gewicht 110 kg
U hoeft niet perse een eigen kasteel te bewonen, om gebruik te kunnen maken van deze mooie uit A-kwaliteit Vintage teak vervaardigde tafel. De Château tafel is gewoon bij Hawk Tuinmeubelen verkrijgbaar. Het recycle Teak volstaat het beste onder een overdekt terras.
Omschrijving Alle producten uit deze lijn zijn vervaardigd van gerecycled teak hout. Dit hout is afkomstig van oude huizen in Indonesië, welke niet meer in gebruik zijn. Alleen het beste hout wordt geselecteerd om de duurzaamheid te garanderen. Het hergebruikte teak geeft een rustieke uitstraling. Gaten van oude spijkers, boorgaten, groeven, scheurtjes en oneffenheden worden behouden. Dit maakt elke tafel uniek! Onderhoudsvoorschrift: Recycled teak zal van nature uitzetten en inkrimpen afhankelijk van het weer. Dit kan op termijn aanvullende scheuren en oneffenheden vertonen wat de rustieke uitstraling ten goede komt. Na enige tijd zal een zilvergrijze kleur ontstaan. Dit zijn natuurlijke eigenschappen van teak. Het meubel kan worden gereinigd met lauw water en een mild schoonmaakmiddel. Om uw tuinmeubelen optimaal te houden adviseren wij uw tuinmeubel gedurende de winterperiode en lange periode van niet gebruik binnen te zetten in een onverwarmde ruimte.
Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.