Tweede Kerstdag

Op 2e Kerstdag - dinsdag 26 december 2017 - zijn we geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Adres & Openingstijden
 Tweede Kerstdag geopend

Granieten tuintafels

Stijl
 1. (32)
 2. (22)
 3. (27)
 4. (21)
 5. (31)
Vorm
 1. (32)
 2. (3)
Materiaal
 1. (31)
 2. (18)
 3. (9)
 4. (9)
 5. (5)
 6. (3)
 7. (1)
 8. (1)
Toon minder Toon meer
Kleur

1 - 20 van 35 artikelen

1 - 20 van 35 artikelen

 • DE GROOTSTE COLLECTIE GRANIETEN TUINTAFELS

  Veelzijdig in soorten, kleuren, formaten,
  oppervlakte- én randafwerkingen

 • STEL JOUW EIGEN GRANIETEN TUINTAFEL SAMEN

  Kies het gewenste granieten tafelblad, bepaal de afmeting en randafwerking en kies een bijpassend onderstel

1 - 20 van 35 artikelen

Over granieten tuintafel

Creëer jouw eigen unieke granieten tuintafel. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk granieten blad je hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en evenuteel nog welke stoelen u aan de tafel wilt plaatsen. Want bent u op zoek naar een nieuw stenen tuintafel voor jouw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer grote collectie granieten bladen standaard op voorraad. Doordat we rechtstreeks bij de groeve inkopen en alle bladen zelf bewerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal granieten tuintafel

Graniet wordt gevormd door het ondergronds stollen van magma. Door langzame afkoeling op diepte hebben de mineralen de tijd gehad om kristallen te vormen. Graniet komt in de hele wereld voor in allerlei soorten en kleuren. Een granieten ttuintafel is weinig poreus, zeer hard, vorstbestendig, en daardoor voor zowel binnen als buiten erg geschikt. Voor de graniet zijn er in verschillende oppervlaktebewerkingen mogelijk, zoals zoeten, polijsten, branden en leatheren/borstelen. Naast granieten dining tafel hebben we ook granieten salontafels, granieten bijzettafels en sidetable van graniet.

Graniet passend bij iedere stijl

Iedere granietsoort heeft haar eigen unieke eigenschappen. De kleur van het graniet en de tekeningen in het materiaal, samen met de bewerkingsvorm bepalen de stijl van de tuintafel. Voor iedere woonstijl is dan ook een passende natuursteensoort te vinden. Om het gemakkelijker te maken heeft Hawk de granieten tuintafels reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure tuintafel van graniet, Vintage & Industriële tuintafels, Lifestyle & Landelijke granieten tuintafels, Modern & Design tafels of Stijlvolle & Klassieke tafels van graniet.

Granieten tuintafel op maat

We verwerken al het natuursteen in eigen beheer. Daarom zijn deze in zowel rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Van daaruit kunnen we ook speciale vormen als ovaal, racetrack of een bootvorm maken. De meeste granieten tuintafels zijn verkrijgbaar in lengtes tot over de 3000 mm. De standaard dikte is 30 mm met een facet randafwerking. Andere mogelijkheden voor de randafwerking zijn half bullnose (kwartrond), full bullnose (halfrond) of een dupont (papegaaienbek).  

Online tuintafel kopen

Je kunt de granieten tuintafel op maat via deze site, maar ook in onze showroom en werkplaats bekijken. Je kunt zelf een combinatie maken van zowel tafelbladen, onderstellen als stoelen om zodoende een unieke set te creëren. Levering van vrijwel alle tuintafels uit voorraad. Wens je extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.