Tweede Kerstdag

Op 2e Kerstdag - dinsdag 26 december 2017 - zijn we geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Adres & Openingstijden
 Tweede Kerstdag geopend

RVS tuintafels

Stijl
 1. (15)
 2. (11)
 3. (7)
 4. (15)
 5. (11)
Vorm
 1. (13)
 2. (2)
Materiaal
 1. (15)
 2. (10)
 3. (3)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (1)
 2. (15)
Kleur

15 artikelen

15 artikelen

 • 100% NEDERLANDS PRODUCT

  De RVS onderstellen worden
  in Nederland geproduceerd

15 artikelen

Over RVS tuintafel

Creëer jouw eigen unieke RVS tuintafel. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk blad je hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en eventueel welke stoelen je aan de tafel wilt plaatsen. Want ben je op zoek naar een nieuw RVS tuintafel als jouw dining tafel, of het nu voor de eettafel binnen of de tuintafel is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een mooie collectie RVS tuintafels standaard op voorraad. Doordat we het RVS direct bij de producent inkopen en het roest vast staal zelf verwerken garanderen we een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering.

Materiaal roestvrij stalen tuintafels

RVS staat voor roestvaststaal, maar wordt in de volksmond ook wel inox of roestvrij staal genoemd. De RVS tuintafels zijn bij ons allen geslepen en in de kwaliteit RVS 304 geleverd. Voor dat de onderstellen ons magazijn verlaten worden ze extra gecontroleerd en gericht, zodat het blad goed op het RVS onderstel ligt. Naast RVS eettafels hebben we ook RVS salontafels, RVS bijzettafels, RVS sidetables, RVS bartafelsets, RVS banken en RVS stoelen.

Tuintafels passend bij iedere stijl

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinstafels een bijzonder elegant karakter. Daardoor passen deze roestvrij stalen onderstellen bijzonder goed in de wat strakkere interieurs. Daarom hebben wij voor je een selectie gemaakt van de RVS tuinstafels die bij jouw woonstijl passen. Selecteer hier jouw stijlvoorkeur en de speciaal voor jouw geselecteerde tafels worden getoond: Modern & Design RVS tuintafels of Basic & Pure tafels met RVS onderstellen.

Tuintafel van RVS op maat 

De roestvrij stalen tafelonderstellen worden door ons zelf ontworpen én in eigen beheer geproduceerd. In het voortraject bepaal je de vorm, maatvoering als ook de afwerking van het onderstel. De RVS tuintafels zijn onderaan de poten voorzien van kunststof doppen, dit ter bescherming van zowel het onderstel als jouw vloer. Ook behoort oplevering met ingebouwde (zwenk)wielen tot de opties. Hierdoor kunnen, ook de zwaardere natuurstenene tafels, verplaatst worden.

Online tuintafel kopen

Je kunt de RVS tuinstafels op deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij je nog van extra informatie voorzien. Hier kun je zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kun je jouw droomtafel zelf creëren. Wens je extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.