Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Vierkante Dekton eettafel met Imperia onderstel

Richt je beschikbare ruimte compleet anders in met deze vierkante eettafel. Deze vierkante tafel is perfect om gezellig aan te praten, lekker te dineren of om met het hele gezin een spelletje te spelen. Het Dekton materiaal leent zich uitstekend voor intensief gebruik. En ook het onderstel is erg stevig en stabiel.

80189

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Blad Dekton Fossil (matt) 1x Blad Dekton Fossil (matt)
0.-
Tafelonderstel Imperia 1x Tafelonderstel Imperia
0.-
0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 80189
Omschrijving

Het mooie matte, bijna niet van echt Belgisch hardsteen te onderscheiden, Dekton tafelblad heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het tafelblad vergt geen onderhoud. Het blad is ook in andere afmetingen, vormen en diktes verkrijgbaar. Ook qua randafwerking zijn er meerdere mogelijkheden. Staat de maat of afwerking die je wenst er niet bij, neem dan contact met ons op.

Het Imperia onderstel is gemaakt van dikwandig staal en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. In dit voorbeeld is het frame mat zwart met een zandkorrelstructuur gecoat. Het onderstel heeft een bovenframe die zorgt dat het blad overal goed gedragen wordt. Aan de onderzijde zijn de kokers voorzien van stelvoetjes.Blad Dekton Fossil (matt)
Dit Dekton tafelblad is verkrijgbaar in diverse diktes. Fossil is een matte, geaderde antracietgrijze plaat welke gelijkenissen vertoond van Belgisch hardsteen ook wel Arduin genoemd. De textuur van gefossiliseerde organismen zorgt voor een robuuste stoere look. Fossil behoort tot de Naturel collectie van het merk Dekton en is dankzij haar grillige aderpatroon toepasbaar in zowel stijlvolle landelijke als in ruwe industriële woonstijlen.

Tafelonderstel Imperia
Deze Imperia tafel is een plaatje door zijn eenvoud, het tafelblad bij dit onderstel is dan ook heel bepalend. Dit stalen verzinkt en gepoedercoat onderstel vraagt om een dun blad bijvoorbeeld in natuursteen, glas of Dekton.
Plus- en minpunten
  • Zeer stabiel
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
  • Slijtvast en UV-bestendig
  • Hoge krasbestendigheid
  • Vlek- en waterbestendig
  • Hoge vuur- en hittebestendigheid
  • Zijkanten enigszins afwijkend
Wat is Dekton?

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Lees meer over Dekton

Wat is Staal?

Staal is een legering bestaande uit ijzer en koolstof. Ongecoat heeft staal een robuust en industrieel karakter. Las- en slijpnaden zijn zichtbaar en zonder verdere behandeling treedt roestkleuring op. Daarom wordt staal meestal gecoat. Door staal te coaten is het breed toepasbaar zowel binnen- als buitenshuis. Het is in vele vormen, diktes en kleuren te vervaardigen en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Lees meer over Staal

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.