Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Ambassador teak aluminium frost grey tuintafel 280 x 100 cm

14802-91447-91303

0 - 2 weken

1729.-
OF

Specificaties

Beschikbaarheid 0 - 2 weken
Gewicht 1000 kg
Artikelnummer 14802-91447-91303
Fabrikantnummer 91447-91303
Merk Taste by 4Seasons
Plus- en minpunten
  • Aluminium is licht van gewicht
  • FSC Teak
  • 100% natuurproduct
  • Hout heeft relatief veel onderhoud nodig
Wat is Aluminium?

Aluminium is populair als basismateriaal voor tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen hebben een stijlvolle uitstraling, zijn licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is het meer kneedbaar en elastischer dan bijvoorbeeld staal. Dit vergemakkelijkt het productieproces, met lagere productiekosten als gevolg. Met name onze collectie stoelen bestaat uit aluminium onderdelen.

Lees meer over Aluminium

Wat is Teak?

Teak is een harde duurzame houtsoort oorspronkelijk afkomstig komt uit Zuidoost-Azië, met name uit Java. Teak wordt geleverd onder het FSC keurmerk, wat betekent dat er rekening is gehouden met zowel sociale, economische, als ecologische aspecten bij de kap van het hout. Teak wordt door zijn grote duurzaamheid, fraaie uiterlijk en grote sterkte voor heel veel doelen gebruikt.

Lees meer over Teak

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Ambassador Collectie

Robuuste tafels met een verfijnde afwerking, dat zijn de tafels uit de Ambassador collectie van 4 Seasons. Deze tafels hebben een echt teak houten blad, hieronder zijn stijlvolle, antraciet gecoate aluminium poten geplaatst. Dankzij deze kleurcombinatie ontstaat een strak contrast wat perfect gecombineerd kan worden met een van de vele stoelen uit ons assortiment. De tafels kunnen in verschillende afmetingen en zowel rond als rechthoekig geleverd worden. Hierdoor is er altijd een tafel die perfect in jou tuin past.

Bekijk de volledige Ambassador collectie

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.