Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Projecten

Op zoek naar unieke meubelen voor jouw bedrijf? Ook voor de zakelijke markt biedt HawkTuinmeubelen.nl maatwerk dat past bij de uitstraling van het bedrijf. Wij maken tafels voor horecagelegenheden, bedrijfskantines, showrooms, kantoren en terras. Dus zowel voor binnen- als buitengebruik.

Meubelen op maat gemaakt

Bij HawkTuinmeubelen.nl staan een persoonlijke benadering, een goede service en snelle levering centraal. Je vindt er een breed assortiment aan artikelen van eigen ontwerp, maar ook van andere gerenommeerde merken. Er is veel ruimte voor creativiteit. Samen met ons stel je de ideale meubelen samen.

Hoogwaardige materialen

Meubelen gemaakt van duurzame materialen van goede kwaliteit. Materialen als natuursteen, hout, RVS en staal. Welke bestand zijn tegen intensief gebruik binnen en bestand zijn tegen het wisselvallige Hollandse weer buiten. Natuurlijk helpen de medewerkers van HawkTuinmeubelen.nl je graag bij jouw keuze door het geven van een eerlijk, op jou afgestemd advies.

Online bedrijfsmeubelen kopen

Deze website biedt je de mogelijkheid inspiratie op te doen en te oriënteren op wat HawkTuinmeubelen.nl je te bieden heeft. Je kunt de afmetingen, prijzen, foto´s en eigenschappen van de verschillende artikelen bekijken en vergelijken en eventueel artikelen toevoegen aan de prijscalculatie. Zo zie je direct de totaalprijs en kun je direct een bestelling plaatsen. Ook ben je van harte welkom de showroom in Veghel (routebeschrijving) te bezoeken, waar meer dan zeventig tuinsets staan opgesteld.

Inspiratie