Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Bladen

Op zoek naar een nieuw blad voor je tuintafel? Wij hebben het blad dat aan jouw wensen voldoet. Onze tafelbladen zijn praktisch in gebruik en natuurlijk heel erg mooi. Graniet, Dekton, glas of hout, wij kunnen het leveren. Selecteer het blad wat jij mooi vindt, kies de gewenste vorm en afmetingen en bestel het blad wat perfect bij jouw past. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom waar wij vrijwel ieder tafelblad hebben liggen. Ofwel als sample ofwel op een voorbeeldtafel.

Bladen
Kies een subcategorie
 1. (37)
 2. (11)
 3. (61)
 4. (4)
 5. (1)
 6. (9)
 7. (7)
Subcategorie
 1. (61)
 2. (1)
Familie
 1. (1)
 2. (8)
 3. (5)
 4. (3)
 5. (19)
 6. (8)
 7. (5)
 8. (1)
 9. (8)
 10. (3)
Toon minder Toon meer
Vorm
 1. (135)
 2. (134)
 3. (133)
 4. (113)
 5. (113)
Afmetingen
 1. (133)
 2. (135)
 3. (135)
 4. (134)
 5. (116)
Materiaal
 1. (61)
 2. (42)
 3. (11)
 4. (9)
 5. (7)
 6. (4)
 7. (2)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (135)
 2. (61)
 3. (7)
Kleur
Stijl
 1. (106)
 2. (72)
 3. (77)
 4. (55)
 5. (114)

1 - 34 van 136 artikelen

1 - 34 van 136 artikelen

1 - 34 van 136 artikelen

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van 8:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 9:30 tot 15:00 uur

Adres & Openingstijden

Bladen op maat: natuursteen, hout en glas

Wij maken jouw tafelblad geheel op maat. Kies de gewenste afmetingen, vorm en randafwerking.

Natuursteen bladen op maat

In de tuin (of binnen) wil je een meubel hebben staan die precies voldoet aan jouw wensen als het gaat om afmetingen en design. Daarom kan je naast complete tafels en banken ook terecht voor losse bladen welke je op het door jezelf gekozen onderstel kunt leggen. Zodoende ontwerp je je eigen unieke tafel of bank. We produceren tafelbladen in elke gewenste maatvoering. Voor het gemak en efficiëntie hanteren we enkele standaard maten. Ditzelfde geld voor de vorm van het tafelblad. Want naast rechthoekige tafelbladen, kan je ook voor vierkante, ronde en ovale tafelbladen bij ons terecht. Mocht de gewenste maat of uitvoering er niet bij staan, neem dan contact met ons op.

Tafel- of bankbladen in verschillende materialen

Naast de flexibiliteit in maatvoering bieden we een ruime keuze aan materialen voor een blad. Of je nu kiest voor een duurzaam (natuur)stenen tafelblad of een blad gemaakt van hout, een uniek Dekton tafelblad of een blad van glas. Niet alle materialen zijn geschikt voor zowel binnen- als buiten. Zo beperken we het assortiment houten tuintafel bladen tot teak, guariuba, eiken en bilinga. Terwijl het scala houtsoorten voor binnen veel uitgebreider is. Ook composiet tafelbladen zijn niet geschikt voor buiten. Kies dan voor een Dekton of écht natuurstenen tafelblad. Zo is een massief granieten tafelblad bestand tegen alle weersinvloeden en is ook (Belgisch) hardsteen erg duurzaam.

Bladen voor je eettafel, salontafel of bank

De meeste bladen van Hawk zijn geschikt voor binnen én voor buiten. Deze materialen zijn bestand tegen het intensieve gebruik van binnen en de wisselende weersinvloeden van buiten. Naast bladen voor je tuintafel of eettafel binnen maken we ook bladen voor jouw salontafel, bijzettafel, sidetable of bank. Plaats onder deze tafel een stoer stalen of klassiek smeedijzeren onderstel en je creëert hoogst persoonlijk je eigen tafel of bank.

Klassiek tafelblad van Belgisch hardsteen

Ben je op zoek bent naar een tafelblad voor een tijdloos klassieke tuintafel of een houten tafelblad voor in een landelijke omgeving? Door het juiste kleur- en materiaalgebruik en de mogelijkheid tot verschillende oppervlakte- en randbewerkingen is er altijd een tafelblad dat bij jouw stijl past. Onze producten zijn verdeeld in 5 stijlgroepen: basic bladen voor een woonstijl waarin eenvoud met pure elementen wordt gecombineerd; voor de woonstijl met strakke lijnen zijn gepolijste granieten bladen erg geschikt; Chinees of Belgisch hardstenen bladen zorgen voor een landelijke sfeer terwijl deze bladen met een papegaaienbek of bullnose randafwerking juist voor een klassieke sfeer zorgen; wil je een product met een industriële look, ga dan voor een Dekton of composiet blad.

Een onderstel voor tafelblad

Naast je voorkeur voor de kleur, materiaal, vorm en stijl van het blad is het type onderstel wat het blad draagt erg belangrijk bij de keuze. Alle onderstellen zijn ontworpen voor zware belasting en gemaakt van oersterke materialen. Maar om een samenhangend geheel te creëren is een goede combinatie van onderstel en blad noodzakelijk. Zo is er verschil tussen robuuste en wat minimalistische onderstellen. Op eerstgenoemde passen dikke massieve natuurstenen bladen beter. Een dunner modern strak Dekton of glazen blad staat weer mooier op basic onderstellen met een Scandinavisch design.

Online tafelblad kopen

Een tafelblad of een blad voor een bank koop je bij Hawk. Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de producten bekijken en prijzen uitrekenen. Op het moment dat je de producten besteld, ontvang je een overzicht van de bestelling. Wij controleren deze en zenden een orderbevestiging waarin een afhaal- of levertijd vermeld staat. Omdat we de materialen rechtstreeks bij de producent inkopen en de tafelbladen zelf produceren leveren we deze tegen een scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring ben je bij Hawk verzekerd van een goede kwaliteit.