Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Bladen

Bekijk hieronder het ruime assortiment bladen voor uw tuintafel, eettafel, salontafel of andere meubels. Gemaakt van natuursteen en hout tot Dekton en glas. Van hoge kwaliteit en op maat gemaakt.
Bladen
Kies een subcategorie
 1. (103)
 2. (58)
 3. (52)
 4. (47)
Stijl
 1. (71)
 2. (32)
 3. (34)
 4. (67)
 5. (34)
Vorm
 1. (101)
 2. (98)
 3. (96)
Afmetingen
 1. (93)
 2. (109)
 3. (104)
 4. (96)
 5. (67)
Materiaal
 1. (41)
 2. (31)
 3. (9)
 4. (7)
 5. (5)
 6. (5)
 7. (4)
 8. (4)
 9. (2)
 10. (1)
 11. (1)
 12. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (41)
 2. (70)
Kleur

1 - 20 van 111 artikelen

1 - 20 van 111 artikelen

 • MAGAZIJN VOORRAAD >1000 TAFELBLADEN 

  Veel bladen uit voorraad leverbaar.
  Service & Snelle levering

 • TAFELBLADEN OP MAAT: NATUURSTEEN, HOUT EN GLAS

  Wij maken uw tafelblad geheel op maat. Kies de gewenste afmetingen, vorm en randafwerking.

1 - 20 van 111 artikelen

Over bladen

Bij ons vindt u naast complete tafels ook losse tafelbladen welke op maat gemaakt worden. Wij maken bladen voor uw tuintafel, maar ook voor uw eettafel, salontafel en andere meubels voor binnen én buiten. We produceren bladen van natuursteen, maar ook bladen van keramiek, Dekton, hout, glas en HPL behoren tot de mogelijkheden. De tafelbladen zijn beschikbaar in veel afmetingen, en worden gemaakt in de door u gewenste vorm. Of het een blad voor een rechthoekige of vierkante eettafel is, een ronde of ovale tuintafel. 

Bladen voor diverse producten

Of u nu op zoek bent naar een tafelblad voor uw nieuwe dinging tuintafel of een passend blad voor een salontafel bij uw loungeset. Of misschien toch een nieuw marmeren tafelblad voor een bijzettafeltje of granieten blad voor de bartafel in het tuinhuisje? Het brede assortiment bladen is toepasbaar voor ieder meubelstuk. Maak hier de een selectie voor het type tafel waarvoor het blad dient: dining tafelblad, bijzet- en salontafelbladen of sidetable bladen.

Onderstel passend bij iedere stijl

Bent u op zoek naar een duurzame robuust stenen tafelblad of juist een dun modern tafelblad van glas? Of kiest u liever een industrieel Dekton tafelblad met een betonlook print of een landelijke houten tafelblad? Het materiaal en de bewerking hiervan bepaalt de uitstraling van uw tafel en dus ook bij welke woonstijl deze past. Om het gemakkelijker te maken hebben we de tafelbladen reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure tafelbladen, Vintage & Industriële tafelbladen, Lifestyle & Landelijke tafelbladen, Modern & Design bladen of Stijlvolle & Klassieke tafelbladen.

Tafelbladen op maat 

We beschikken over een eigen zagerij waar we de granieten en hardstenen tafelbladen geheel voor u op maat kunnen zagen. Daarnaast produceren we ook de houten tafelbladen in onze eigen werkplaats. Zowel de maatvoering, maar ook de oppervlakte- en randafwerking kunt u zelf bepalen. Tevens bent u ook voor keramieke of glazen tafelbladen op maat aan het juiste adres. Doordat we direct bij de bron inkopen kunnen we alle tafel- en werkbladen op maat voor u tegen de scherpste prijzen inkopen.  

Online tafelonderstel kopen

U kunt de tafelbladen op maat via deze site, maar ook in onze showroom bekijken. Hier staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en kunnen wij u nog van extra informatie voorzien. Hier kunt u zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt u uw droomtafel zelf creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.