Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Tuintafels

Ontdek de ruime keuze aan soorten, materialen, maten, kleuren en vormen tafels binnen het Hawk assortiment. Stel zelf uw tuintafel samen of kies één van de voorbeeldtafels op deze pagina.
Tuintafels
Kies een subcategorie
 1. (35)
 2. (7)
 3. (15)
 4. (13)
 5. (21)
 6. (13)
 7. (23)
 8. (4)
 9. (65)
 10. (11)
 11. (9)
Toon minder Toon meer
Stijl
 1. (73)
 2. (51)
 3. (64)
 4. (56)
 5. (60)
Vorm
 1. (78)
 2. (5)
 3. (8)
Afmetingen
 1. (5)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (2)
 5. (12)
Materiaal
 1. (40)
 2. (32)
 3. (21)
 4. (16)
 5. (16)
 6. (15)
 7. (13)
 8. (8)
 9. (7)
 10. (5)
 11. (5)
 12. (4)
 13. (2)
 14. (1)
 15. (1)
 16. (1)
 17. (1)
Toon minder Toon meer
Merk
 1. (4)
 2. (2)
 3. (84)
 4. (7)
 5. (1)
Kleur
Prijs
0.- 3.000.- 0.- t/m 3.000.-

1 - 20 van 94 artikelen

1 - 20 van 94 artikelen

 • MAGAZIJN VOORRAAD >1000 TAFELBLADEN 

  Veel bladen uit voorraad leverbaar.
  Service & Snelle levering

 • UW IDEALE TUINSET OP MAAT GEMAAKT

  Materialen, afmetingen, kleuren en afwerking naar eigen wens te bepalen

1 - 20 van 94 artikelen

Over tuintafels

Bent u op zoek naar een robuuste industriële granieten tuintafel? Een landelijke tafel gemaakt van hout. Een meer klassieke tuintafel met een hardstenen tafelblad of juist een moderne RVS tuintafel met een glazen tafelblad? Bij ons kunt u uw eigen unieke tuintafel creëren. Kies een model onderstel, de afmetingen en het materiaal. Bepaal welk blad u hier graag op zou willen hebben, welke bewerking en afwerking en uiteindelijke welke stoelen u aan de tafel wilt plaatsen. 

Tuintafels in verschillende materialen

Wij zijn gesprecialiseerd in natuurstenen tuintafels. Natuursteen in combinatie met RVS, staal of hout geeft een verrassend mooi, duurzaam en luxe geheel. Onder natuurstenen tuintafels zijn de volgende soorten onder te verdelen: granieten tuintafels, hardstenen tuintafels, tuintafels van basalt, marmeren tuintafels, tuintafels van leisteen en tuintafels met een Dekton blad. Naast natuurstenen tuintafels bieden we ook tuintafels van hout of glazen tuintafels aan. Op basis van het materiaal voor het onderstel bieden we RVS tuintafels, gecoat stalen tuintafels en tafels van smeedijzer aan. Bij alle materialen geldt, dat we zelf verantwoordelijk zijn voor de inkoop en bewerking hiervan. Vaak direct bij de bron of importeur, zodat we de kwaliteit en service kunnen garanderen.

Tuintafel passend bij iedere stijl

Bent u op zoek naar een duurzame robuust stenen tuintafel of juist een moderne tuintafel met een glazen blad? Of kiest u liever een industrieel Dekton tafel met een betonlook decor of een landelijke houten tuintafel gemaakt van hardhout of eiken? Het materiaal en de bewerking hiervan bepaalt de uitstraling van uw tuintafel en dus ook bij welke woonstijl deze past. Om het gemakkelijker te maken hebben we de tuinsets reeds in stijlgroepen ingedeeld, selecteer deze hier: Basic & Pure tafels, Vintage & Industriële tuintafels, Lifestyle & Landelijke tafels, Modern & Design tuintafels of tuintafels met een Stijlvolle & Klassieke uitstraling.

Een tuintafel op maat 

We beschikken over een eigen productielocatie waar we de tuintafels geheel voor u op maat kunnen maken. We hebben een eigen zagerij waar we de stenen tafelbladen op maat kunnen zagen en een werkplaats waar we de onderstellen zelf lassen. Daarom kunt u zowel de maatvoering, maar ook de oppervlakte- en randafwerking zelf bepalen. Naast rechthoekige tuintafels zijn ook vierkante, ronde en ovale tuintafels leverbaar. Vanuit deze basisvorm kunnen zelfs andere vormen zoals een boatvorm, racetrack of meerhoekige tafels gemaakt worden. Naast de vorm is ook de dikte van het tafelblad, maar ook de randafwerking van het blad en de kleur van het tafelonderstel zelf te bepalen.  

Online tuintafel kopen

U kunt de tuintafels op maat via deze site, maar ook in onze showroom bestellen. In onze showroom staan op 1000 m2 meer dan 70 tuinsets opgesteld en hier kunnen wij u nog van extra informatie voorzien. U kunt zelf een combinatie maken van zowel onderstellen, tafelbladen als stoelen. Zodoende kunt u uw droomtafel zelf creëren. Wenst u extra informatie omtrent de diverse materialen, het onderhoud, het verkoopproces of de levering. Schroom dan niet contact met ons op te nemen.