Gratis bezorging vanaf € 500,-*

Over ons

Tuinmeubelen zijn vandaag de dag meer dan enkel gebruiksvoorwerpen, het zijn eyecatchers die een verrijking vormen voor uw tuin. De tuinmeubelen van HawkTuinmeubelen.nl hebben een eigentijds karakter, zijn van hoge kwaliteit en oerdegelijk, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin.

Persoonlijke benadering

Bij HawkTuinmeubelen.nl staan een persoonlijke benadering, een goede service en directe levering uit voorraad centraal. U vindt er een breed assortiment aan artikelen van eigen ontwerp, maar ook van andere gerenommeerde merken. Er is veel ruimte voor creativiteit. Zo kunt u zelf uw tuintafel samenstellen en bijpassende tuinstoelen, kussens, parasols, ligbedden etc. uitzoeken.

Natuurlijk helpen de medewerkers van HawkTuinmeubelen.nl u graag bij uw keuze door het geven van een eerlijk, op u afgestemd advies. HawkTuinmeubelen.nl is een professioneel bedrijf met meer dan 15 jaar praktijkervaring in de branche en de nodige specialistische kennis. HawkTuinmeubelen.nl levert aan zowel particulieren als bedrijven.

Inspiratie

Deze website biedt u de mogelijkheid inspiratie op te doen en te oriënteren op wat HawkTuinmeubelen.nl u te bieden heeft. U kunt de afmetingen, prijzen, foto´s en eigenschappen van de verschillende artikelen bekijken en vergelijken en eventueel artikelen toevoegen aan de prijscalculatie. Zo ziet u direct de totaalprijs en kunt u direct een bestelling plaatsen. Ook bent u van harte welkom de showroom in Veghel (routebeschrijving) te bezoeken, waar meer dan zeventig tuinsets staan opgesteld.