Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Antracieten betonlook tafel Lars met vier banken

Deze betonlook tuinset is oersterk, onderhoudsvrij, licht van gewicht en bestand tegen alle weersinvloeden. Deze voordelen gecombineerd met het strakke design van de tafel maken deze set een echte must-have voor uw tuin!

90564

Set onderdelen

Productnaam Prijs
Lars tuintafel antraciet 1x Lars tuintafel antraciet
2599.-
Lars tuinbank antraciet 4x Lars tuinbank antraciet
1319.-
0.-
OF

Specificaties

Artikelnummer 90564
Omschrijving De Lars tafelset is vervaardigd uit een speciaal ontwikkeld glasvezelversterkte polymeer-composiet. De Lars tafel is hierdoor sterk, onderhoudsvrij, licht van gewicht en bestand tegen alle weersinvloeden. Daarbij heeft de Lars tafel een mooie betonlook, is deze verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in drie verschillende kleuren. De Lars tafel is perfect te combineren met de Lars banken. De tafel zoals afgebeeld op de foto heeft de afmetingen 3000x1000 mm. De vier banken hebben de afmetingen 1250 x 400 mm, hierdoor kunnen er per lange zijde twee banken worden geplaatst.

Lars tuintafel antraciet
De Lars tafel is vervaardig uit een speciaal ontwikkeld glasvezelversterkte polymeer-composiet. De Lars tafel is hierdoor sterk, onderhoudsvrij, licht van gewicht en bestand tegen alle weersinvloeden. Daarbij heeft de Lars tafel een mooie betonlook, is deze verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in drie verschillende kleuren. De Lars tafel is perfect te combineren met de Lars banken.

Lars tuinbank antraciet
De Lars bank is vervaardigd uit een speciaal ontwikkeld glasvezelversterkte polymeer-composiet. De Lars bank is hierdoor sterk, onderhoudsvrij, licht van gewicht en bestand tegen alle weersinvloeden. Daarbij heeft de Lars bank een mooie betonlook, is deze verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in drie verschillende kleuren. De Lars bank is perfect te combineren met de Lars tafel.
Plus- en minpunten
Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Betonlook Collectie

Betonlook tuintafels en banken zijn gemaakt van een met glasvezel versterkt polymeer composiet. Hierdoor zijn de meubelen sterk, onderhoudsvrij en lichter dan echte betonnen meubelen. Daarnaast zijn deze tafels en banken bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan. De tafels en banken worden op maat gemaakt, dus in ieder gewenst afmetingen verkrijgbaar. De elementen zijn laag voor laag opgebouwd en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Naast de bankjes uit dezelfde serie zijn de betonlook tuintafels ook perfect te combineren met stoelen van 4 Seasons of Jati en Kebon.

Bekijk de volledige Betonlook collectie

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.