Bel voor een afspraak

Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur

Adres & Openingstijden

Bankonderstel Standaard RVS

Dit onderstel is stijlvol, modern en heel erg praktisch. Het onderstel wordt in eigen huis vervaardigd, is kwalitatief zeer hoogwaardig en geschikt voor zware natuurstenen bankbladen.

12891-BA

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid
Artikelnummer 12891-BA
Merk Hawk
Dit onderstel is stijlvol, modern en heel erg praktisch. Het onderstel wordt in eigen huis vervaardigd, is kwalitatief zeer hoogwaardig en geschikt voor zware natuurstenen bankbladen.
Omschrijving

Het bankonderstel is gemaakt van RVS in standaard 304 uitvoering. Het blad wat op het onderstel komt te liggen dient minimaal 20 mm groter te zijn dan de lengte van het onderstel en minimaal 20 mm breder dan de breedte van het onderstel. Het blad steekt dan aan alle kanten 10 mm over het onderstel. De afmeting van de koker van de poten is 80 bij 80 mm.

De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd.

Het onderstel is voorzien van kunststof beschermdoppen aan de onderzijde van de poten om het terras en het onderstel te beschermen.

Plus- en minpunten
  • RVS onderstellen behoeven minimaal onderhoud
  • De RVS onderstellen zijn erg sterk en duurzaam
  • Kan het hele jaar door buiten staan
  • Het is een eigen product, 100% in Nederland gemaakt
  • Niet zeewaterbestendig in standaard 304 uitvoering
  • Let op met agressieve schoonmaakmiddelen
Wat is RVS?

Door haar strakke vormgeving en ranke design hebben RVS tuinmeubelen een bijzonder elegant karakter. De roestvast stalen producten worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer in Nederland geproduceerd. De RVS producten worden bij ons allen geslepen en standaard in de kwaliteit 304 geleverd. Het is echter ook mogelijk de onderstellen te leveren in de zeewaterbestendige 316 kwaliteit.

Lees meer over RVS

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Afmetingen

Afmetingen Bankonderstel Standaard RVS

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.