Blad Dekton Keon (matt)

Een licht gewolkte uitstraling, is de omschrijving voor deze beige grijze Keon plaat van Dekton. Deze uit de Tech collectie afkomstige bladen, zijn ook uitermate geschikt als werkblad voor bijvoorbeeld buitenkeukens. De bladen hebben een hoge vuur- en hittebestendigheid.

14498

3 - 5 weken

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid 3 - 5 weken
Artikelnummer 14498
Merk Dekton
Gewicht per m2 50 kg
Een licht gewolkte uitstraling, is de omschrijving voor deze beige grijze Keon plaat van Dekton. Deze uit de Tech collectie afkomstige bladen, zijn ook uitermate geschikt als werkblad voor bijvoorbeeld buitenkeukens. De bladen hebben een hoge vuur- en hittebestendigheid.
Omschrijving

Dit Dekton Keon tafelblad wordt geleverd in de matte afwerking. De bladen zijn zowel in rechthoekige, vierkante als ronde basisvormen te verkrijgen. Ook zijn bootvorm of ovalen tafels mogelijk. De maximale maat van het blad is 3200 x 1440 mm. Staat je gewenste afmeting of vorm er niet bij, neem dan contact met ons op.

Dekton Keon is in verschillende diktes (8, 12 en 20 mm) verkrijgbaar. De randafwerking is standaard facet. Andere diktes zijn middels het opdikken in verstek mogelijk. Daarnaast kunnen de bladen van een andere randafwerking, bijvoorbeeld bullnose of sharknose, worden voorzien.

Plus- en minpunten
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Hoge UV bestendigheid
  • Hoge krasbestendigheid
  • Vlek- en waterbestendig
  • Hoge vuur- en hittebestendigheid
  • Slijtvast
Wat is Dekton?

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Lees meer over Dekton

Deel deze pagina

Bezoek
dit weekend
onze showroom

Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.