Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Blad Dekton Trance (xgloss)

Het Dekton Trance tafelblad heeft een crème kleurige achtergrond waarop vloeiende aderen en vlammen zichtbaar zijn. Deze aderen zijn overwegend blauw van kleur welke in sommige gevallen doorlopen in een goudkleurige ader. Dekton bladen zijn weerbestendig en kunnen dus zowel binnen als buiten worden gebruikt. Combineer het blad met een onderstel van Hawk en creëer zo jou eigen, unieke tafel.

15453

3 - 5 weken

* Verplichte velden

0.-

Specificaties

Beschikbaarheid 3 - 5 weken
Gewicht per m3 2550 kg
Artikelnummer 15453
Merk Dekton
Omschrijving Dit Dekton tafelblad behoort tot de Onirika Collection en is verkrijgbaar in de gepolijste afwerking. De bladen zijn verkrijgbaar in diverse bladdiktes, vormen en afmetingen. Deze kan je zelf bepalen. Levering van andere diktes (middels het opdikken van bladen) of andere afmetingen is mogelijk.
Plus- en minpunten
 • Geschikt voor buiten, bestand tegen vorst en dooi
 • Slijtvast en UV-bestendig
 • Hoge krasbestendigheid
 • Vlek- en waterbestendig
 • Hoge vuur- en hittebestendigheid
 • Zijkanten enigszins afwijkend
Wat is Dekton?

Het revolutionaire Dekton® is een ommekeer in de wereld van architectuur en design. Dekton® wordt gemaakt van grondstoffen die tevens bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Samengedrukt in de grootste pers ter wereld, vormt het een ultracompact blad. Dekton® is hierdoor een materiaal met oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

Lees meer over Dekton

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 15:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Maak jouw aankoop compleet

Aanbevolen bij dit product

Anderen bekeken ook

Dekton Onirika Collectie

De Dekton Onirika collectie bestaat uit tafelbladen met een marmeren uitstraling. In deze collectie zitten zowel matte alsook bladen met een gepolijste afwerking. Naast de traditionele, op calacatta marmer, geïnspireerde witte marmer-looks zit er ook een donker blad met marmer look in deze collectie. Dekton bladen zijn weerbestendig en kunnen dus zowel binnen als buiten worden gebruikt. Combineer het blad met een onderstel van Hawk en creëer zo jou eigen, unieke tafel.

Bekijk de volledige Dekton Onirika collectie

 1. Blad Dekton Daze (velvet)
 2. Blad Dekton Morpheus (velvet)
 3. Blad Dekton Neural (texture)
 4. Blad Dekton Somnia (matt)
 5. Blad Dekton Awake (xgloss)
 6. Blad Dekton Lucid (xgloss)
 7. Blad Dekton Vigil (xgloss)

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.