Blad Gehard glas clear grey

Een glazen tafelblad met een mooie bijna zwarte doorzichtige uitstraling, is het geharde clear grey tafelblad van 8mm dikte. Standaard zijn deze platen afgewerkt met plat poly geslepen zijkant. Natuurlijk zijn ook andere randafwerkingen mogelijk.

12888

1 - 3 weken

0.-

Varianten

Specificaties

Beschikbaarheid 1 - 3 weken
Gewicht per m3 2500 kg
Artikelnummer 12888
Plus- en minpunten
  • Slijtvast en UV-bestendig
  • Compleet vlak en maatvast
  • Ruimtelijk en modern
  • Glas is niet geheel krasvast
  • Stof en vuil beter zichtbaar op glas
Wat is Glas?

Een glazen tafel is tijdloos, modern, makkelijk te combineren met andere materialen en zowel binnen als buiten te gebruiken. Met een tafel met een glazen blad creëer je ruimte in de woning of tuin. Door de transparantie, of juist de spiegeling, valt de tafel weg in de ruimte. Helder, gematteerd of spiegelend glas is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. In verschillende diktes, van rond tot vierkant, van groot tot klein.

Lees meer over Glas

Deel deze pagina

Bezoek
onze showroom

Elke werkdag van
8:00 tot 17:00 uur.
Zaterdag van
9:30 tot 16:00 uur
geopend

Adres & Openingstijden

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over dit product?

Bezorg info

De meeste artikelen op deze website zijn uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Hierover ontvang je dan binnen een week na bestelling van het artikel per email bericht.

De bezorgdatum en -tijd worden in overleg afgesproken. Uiterlijk één werkdag voor aflevering krijg je van ons bericht over de exacte afleverdatum en indien mogelijk een tijdsindicatie. Ook kan het zijn dat je al een datum en tijd in de showroom afgesproken hebt. Indien gewenst kan de chauffeur je tot een half uur voordat hij arriveert bellen op een vooraf afgesproken telefoonnummer.

Persoonlijk advies

+31 (0) 413 212 478

6 dagen per week telefonisch bereikbaar

Open WhatsApp

Start een WhatsApp chat- of videogesprek.