Nieuw: Select voorraad collectie

Bekijk de tafels die uit voorraad leverbaar zijn

Bekijk collectie

Glazen tafelbladen

Ben je op zoek naar een glazen tafelblad voor je tuintafel, zodat je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje tijdens een heerlijke zomeravond? Dan ben je bij Hawk aan het juiste adres. Wij maken glazen bladen op maat en in de gewenste vorm. Er is altijd een blad wat past bij jouw wensen.
Glazen tafelbladen
Vorm
  1. (9)
  2. (9)
  3. (9)
Afmetingen
  1. (9)
  2. (9)
  3. (9)
  4. (9)
  5. (9)
Kleur

9 artikelen

9 artikelen

9 artikelen

Glazen bladen
Modern & Design

Kwaliteit gehard glas voor jouw tuintafel, beschikbaar in vele diktes en kleuren

Tafelblad van glas op maat gemaakt

Glazen tafelbladen hebben een modern en puur karakter. Je kunt een glazen tafelblad op maat bestellen. Het is belangrijk om eerste te bepalen naar welke glassoort en afmeting je voorkeur uitgaat. Afhankelijk van de afmeting, kies je het type onderstel en de dikte van het blad. Naast rechthoekige bladen, kun je ook kiezen voor ronde of ovale glazen bladen. Ook de randafwerking is belangrijk voor de uitstraling van het blad.

Glazen tuintafel

Onze glazen tafelbladen worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. Naast transparant helder glas kun je ook kiezen voor gematteerd glas. Gematteerd glas is aan twee zijden licht ruw gemaakt in een zuurbad (etsen). Het glas is hierdoor ondoorzichtig maar laat wel licht door. Daarnaast kun je kiezen voor gecoat glas, de onderkant van het blad krijgt een coating in de gewenste kleur en wordt ondoorzichtig. De kleur is UV-bestending en krasvast.

Glazen tafelblad

Glazen bladen zijn voor binnen als buiten gebruik geschikt. Een glazen blad is zowel hitte als vorstbestendig. Naast glazen tafelbladen hebben wij ook bladen voor salontafels en sidetables.

Modern glazen tafelblad

Glazen tafelbladen hebben een moderne uitstraling. Glas is uitstekend te combineren met een modern onderstel van RVS. Daarnaast is glas ook te combineren met natuurlijke materialen, bijvoorbeeld hout en onbehandeld staal. Het type onderstel bepaald grotendeels in welke interieur- of tuinstijl de tafel past. Ook de dikte van het blad en dan randafwerking zijn bepalend voor de uitstraling van de tafel.

Glazen tafelblad met RVS onderstel

Een glazen tafelblad met RVS onderstel heeft een moderne uitstraling. Deze combinatie zal het beste passen in een modern interieur of tuin. Ben je op zoek naar iets anders? In onze showroom in Veghel hebben we verschillende typen bladen en onderstellen gecombineerd om je een idee te geven van de mogelijkheden. Onze verkopers helpen je graag bij je keuze!

Glazen tafelblad bestellen

Je bent van harte welkom in onze showroom, maar je kunt ook eenvoudig een glazen tafelblad online bestellen. Bij Hawk ben je verzekerd van een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding doordat wij in eigen beheer ontwerpen en produceren. Op het moment dat je een blad besteld in onze webshop, krijg je een overzicht van je bestelling in je mailbox. Wij controleren de bestelling en sturen je daarna een orderbevestiging. In de orderbevestiging staat een indicatie van de afhaal-of levertijd. Wilt u het product geleverd hebben, dit is geen probleem! Levering en eventuele montage doen wij in eigen beheer, direct en snel.

Relevante definities en overige informatie

Voor alle glazen tafelbladen gebruiken we alleen gehard floatglas. Gehard glas is glas dat door het tot meer dan 600 graden te verhitten en vervolgens snel af te laten koelen, sterker is dan gewoon floatglas. Naast een grote weerstand tegen breuk zal het glas, wanneer het toch breekt, in duizenden kleine fragmenten zonder scherpe randen breken. Meer informatie over glas vind je op de materiaalpagina.

Synoniemen en andere termen: Glas, gehard glas, etsglas, floatglas, gecoat glas, getint glas